Padlórobot műhely – Ötletgyűjtemény és gyakorlati útmutató pedagógusoknak


padlorobot

Bognár Amália könyve! Ötletgyűjtemény és gyakorlati útmutató pedagógusoknak   A kedves Olvasó egy olyan szakmai kiadványt tart a kezében, amely kitűnő kapaszkodót kínál a gyermekek készség- és képességfejlesztéséhez úgy, hogy a fókuszban a programozás és a kódolás áll. A gyermekek olyan szakmákban fognak a jövőben elhelyezkedni, amelyek nagy részét ma még nem is ismerjük, a […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 490 Ft

Részletes információ

Bognár Amália könyve!

Ötletgyűjtemény és gyakorlati útmutató pedagógusoknak

 

A kedves Olvasó egy olyan szakmai kiadványt tart a kezében, amely kitűnő kapaszkodót kínál a gyermekek készség- és képességfejlesztéséhez úgy, hogy a fókuszban a programozás és a kódolás áll. A gyermekek olyan szakmákban fognak a jövőben elhelyezkedni, amelyek nagy részét ma még nem is ismerjük, a programozás pedig olyan terület, amelyet valószínűleg nem kerülnek majd el.

 

A szerző gazdag pedagógiai tapasztalattal és széles módszertani eszköztárral rendelkező szakemberként válogat az aktuális eszközök, technológiák és az érdekes, fejlesztő hatású feladatok között. A kiadvány érinti mindazon területeket, amelyekben pedagógusként vagy szülőként hatékonyak lehetünk, ha a célunk a gondolkodás fejlesztése egy kreatív, gyermekközpontú környezetben. Így a kézikönyv lapjain szerepet kap a logika és a problémamegoldás fejlesztése, a kreativitás és önkifejezés ösztönzése, az érdeklődés felkeltése a STEAM területek (tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek, matematika) iránt.

 

A kiadvány felépítése olyan, mint egy igazi útikalauz, amely végigvezet a digitáliseszköz-mentes feladatokon, a robotika alapjain át az összetettebb tevékenységek és fejlesztő foglalkozások felé. Olyan úton vezet a könyv, amelyen gyermeknek és felnőttnek is élvezetes, érdekes és eredményes végig haladni.

 

Jó utazást kívánok!

Dr. Főző Attila László


Bruttó:

3 490 Ft

ikonAjánljuk még