Óvodai ünnepek könyve – Ötletek, forgatókönyvek az óvodai ünnepek játékos megvalósításához


ovodai_unnepek_konyve_neteducatio.hu

Az óvodai ünnepek könyve című kiadvány célja, hogy azonnal felhasználható feladatterveket, kreatív ötleteket adjon az óvodapedagógusoknak a megemlékezések, ünnepek megtartásához, ezáltal segítse, gyorsítsa munkájukat.

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

1 990 Ft

Részletes információ

Az óvodákban egymást érik az ünnepek, sokszor nincs elég idő, sem elég energia a részletes tervezetek elkészítéséhez, ami kapkodáshoz, fontos részletek elsikkadásához vezethet. Barabásné Murgács Kinga 30 éves óvónői tapasztalatát, tudását összegyűjtve azért készítette ezt a kiadványt, hogy segítségével úgy rendezhessenek kreatív ünnepségeket az óvodákban, hogy az óvodapedagógusok se fáradjanak bele a folytonos tervezetkészítésbe, ők is élvezhessék ezeket az alkalmakat. A gyerekeknek is sok örömet fog okozni, ha a kedves, régi ünnepeket kreatív, új köntösbe öltözteti.

 

Az óvodai ünnepek könyve című kiadvány célja, hogy azonnal felhasználható feladatterveket, kreatív ötleteket adjon az óvodapedagógusoknak a megemlékezések, ünnepek megtartásához, ezáltal segítse, gyorsítsa munkájukat.

 

A feladattervek nagy segítséget nyújthatnak a portfólió készítésben is, hiszen a könyvben szereplő, táblázatosan kidolgozott tervezeteket, néhány személyre szabott változtatás után átemelheti a portfólió szabadon választható dokumentumai közé.

 

Nyissa ki a könyvet, alakítsa kedvére vagy valósítsa meg egy az egyben az itt található tervezeteket! A rendezvények hangulatán is érezhető lesz, ha nem a tervezésben fárad el, hanem együtt tud örülni az ünnepnek az egész óvoda.

 

A kiadvány felépítése:

 

Felvezető
Az óvoda hagyományos ünnepei
Állami, nemzeti ünnepek
1.    Nemzeti ünnepünk, Március 15.
2.    Nemzeti Összetartozás Napja

Óvodai rendezvények
1.    A farsang
2.    A gyermeknap
3.    Tanévnyitogató
4.    Az óvodai búcsúztató

Családi ünnepek az óvodában
1.    A gyermekek születésnapja
2.    Az anyák napja
3.    Az apák napja

Környezetünk védelméhez kapcsolódó ünnepek
1.    Az állatok világnapja
2.    A víz világnapja
3.    A Föld napja
4.    A madarak és fák Napja

Vallási ünnepek az óvodában
1.    Mikulás
2.    Karácsony
3.    Húsvét

Hagyományok, népszokások
1.    Szüreti mulatság
2.    Luca-napi táncház

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt.

 


Bruttó:

1 990 Ft