Óvodai e-book csomag


cartoon-1082003_1280

Az óvodapedagógusok kedvenc elektronikus kiadványait egy csomagba rendeztük és most kedvezményes áron kínáljuk!

Kiknek ajánljuk?
Azonosító:

Bruttó:

7 760 Ft

Részletes információ

 

Módszertani megújulás bárhol bármikor! Ebben a csomagban most 4 elektronikus kiadvány lehet az Öné hihetetlenül kedvezményes áron!

 

Kérdései vannak a differenciálás gyakorlati megvalósításával kapcsolatban? Netán felfrissítené a mindennapokat néhány új ötlettel, jó gyakorlattal? Ön is imád mesélni, játszani, alkotni? Szüksége lenne kidolgozott ötletekre, tevékenység tervezetekre?

 

  • Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában E-book: Az ovoneni.blog.hu szerzője, Nótinné Csikós Marianna neve garancia az innovatív, kreatív és kipróbált óvodai játékokra. Ezúttal a differenciálás szellemében készült a kiadvány, mely segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak az egyéni képességek minél hatékonyabb fejlesztésében. A játékok mellett kidolgozott tevékenységtervezeteket is talál az olvasó, melyekhez nyomtatható mellékletek is készültek.

 

  • Varázskendős utazások – Anyanyelvi fejlesztés az óvodában E-book: A Varázskendős utazások kalandos barangolásra invitálja a kicsiket a mesevilág és a képzelet országába. Kalandozzunk a kicsikkel az Ősz és a Tavasz birodalmába, látogassunk el Madárfalvára; minden egyes történet egy külön élményt nyújt, ezáltal játékosabb már nem is lehetne a tanulás. A játékos, anyanyelvi fejlesztés témájú tevékenységtervezeteket felsorakoztató kiadvánnyal az óvodapedagógusok könnyedén betekintést nyerhetnek a mesepárna, a drámapedagógia és a kooperatív csoportmunka módszerébe.

 

  • Óvodai ünnepek könyve-E-book: Az óvodákban egymást érik az ünnepek, sokszor nincs elég idő, sem elég energia a részletes tervezetek elkészítéséhez, ami kapkodáshoz, fontos részletek elsikkadásához vezethet. Barabásné Murgács Kinga 30 éves óvónői tapasztalatát, tudását összegyűjtve azért készítette ezt a kiadványt, hogy segítségével úgy rendezhessenek kreatív ünnepségeket az óvodákban, hogy az óvodapedagógusok se fáradjanak bele a folytonos tervezetkészítésbe, ők is élvezhessék ezeket az alkalmakat. A gyerekeknek is sok örömet fog okozni, ha a kedves, régi ünnepeket kreatív, új köntösbe öltözteti. Az óvodai ünnepek könyve című kiadvány célja, hogy azonnal felhasználható feladatterveket, kreatív ötleteket adjon az óvodapedagógusoknak a megemlékezések, ünnepek megtartásához, ezáltal segítse, gyorsítsa munkájukat.

 

  • Óvodai zöldségek gyűjteménye E-book: Jelen E-book ahhoz nyújt segítséget, hogy az óvodás korú gyermekekben is elültessük a környezeti nevelés magvait, és azok kicsírázásában, fejlődésében nagy szerepet vállaló óvodapedagógus munkáját kidolgozott tevékenységekkel, foglalkozástervekkel megtámogassuk. Az Óvodai Zöldségek gyűjteményében közzétett foglalkozástervek szerzői is mind a környezeti nevelés iránt elhivatott óvodapedagógusok. Mindannyian eredményesen végezték el a 100% Zöld ovi – A Zöld Óvoda kritériumrendszere a gyakorlatban megvalósítva című továbbképzést, amely záró dolgozatként elkészített foglalkozástervek közül a legkiválóbb munkákat válogattuk ki. 16 szerző 23 foglalkozástervét és újrahasznosított ötleteit gyűjtöttük egy csokorba. 

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek.  A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt, 1-2 munkanapon belül.


Bruttó:

7 760 Ft