Mit ünneplünk? Elmesélem! A főbb jeles napokról, közérthetően


Tóth Tamás, tanító (21.59 × 27.94 cm)

Tóth Tamás tanító könyve   100 fontosabb jeles és ünnepnap, közérthetően elmesélve. Pedagógusoknak és általános iskolai diákoknak egyaránt ajánljuk. Témákhoz igazított videók és internetes kiegészítések, QR-kódokon keresztül. A könyv 6 azonnal bevethető, vagy egyéni igényekre szabható forgatókönyvet is tartalmaz, ünnepi műsorokhoz.  240 oldal Fizetési módok:  Utánvétel: 1600 Forint postaköltség Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

4 990 Ft

Részletes információ

Tóth Tamás tanító könyve

 

100 fontosabb jeles és ünnepnap, közérthetően elmesélve. Pedagógusoknak és általános iskolai diákoknak egyaránt ajánljuk. Témákhoz igazított videók és internetes kiegészítések, QR-kódokon keresztül. A könyv 6 azonnal bevethető, vagy egyéni igényekre szabható forgatókönyvet is tartalmaz, ünnepi műsorokhoz. 

240 oldal

Fizetési módok: 

    • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
    • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
    • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
    • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

4 990 Ft