MI LESZ VELED COVID-generáció?


albajinfemfcijnf

Útravaló az újratervezéshez, avagy kapaszkodók a COVID-generáció támogatásához 2020-ban mindannyian egy olyan élethelyzetben találtuk magunkat, amely alapjaiban változtatta meg a mindennapjainkat.     A hirtelen jött krízis után az elhúzódó stresszhelyzettel kell megbirkóznunk, miközben a gyermekek ebbe a helyzetbe nőnek bele, és az új keretek között kellene szocializálódniuk, miközben a szocializációs színterek beszűkültek. Mostanra tudjuk, […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

2 990 Ft

Részletes információ

Útravaló az újratervezéshez, avagy kapaszkodók a COVID-generáció támogatásához

2020-ban mindannyian egy olyan élethelyzetben találtuk magunkat, amely alapjaiban változtatta meg a mindennapjainkat.

 

 

A hirtelen jött krízis után az elhúzódó stresszhelyzettel kell megbirkóznunk, miközben a gyermekek ebbe a helyzetbe nőnek bele, és az új keretek között kellene szocializálódniuk, miközben a szocializációs színterek beszűkültek.

Mostanra tudjuk, milyen pszichés megterhelést jelent ez mindannyiunk számára, de csak sejtéseink vannak a hosszútávú hatásokról, és arról, miként lehetne tompítani ezeket.

E kötet szerzői arra vállalkoztak, hogy eddigi tudásukat és tapasztalataikat összegezzék, így adva kapaszkodókat szülőknek és pedagógusoknak, a pszichológia és a pedagógia eszköztárával felvértezve.

A szerzők:

Bognár Vivien – Bereczki Enikő – Fegyverneki Gergő – Csányiné Guszter Lídia –

Vámos Róbert – Antaliné Miss Lilla – Bene Viktória

A kötet számos azonnal bevethető EXTRA tartalmat, letölthető eszközt és gyakorlatot tartalmaz:

 • játékok
 • tevékenységtervezetek
 • feladatlapok
 • egyedi önismereti poszter és óriásszínező Vámos Robitól

   

 • Fizetési módok: 

   • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
   • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
   • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
   • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

  12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

  A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

2 990 Ft