Kreatív szövegértés: Rajzos-színezős feladatok a mondatértéstől a szövegértésig


Borito terv kreativ neteducatio ) (429 x 297 mm)

Íme egy könyv, ami játékos módszerekkel elkísér az egyszerű mondatértéstől az összetett szövegértésig. Szívvel lélekkel rajzoltam és írtam minden olyan kedves pedagógus kollégámnak és szülőtársamnak, aki a gondjaira bízott vagy akár saját gyermekeit szeretné az olvasóvá válás útján terelgetni. Ezekkel az évszakhoz kötődő tematikus feladatokkal az alkotás örömén keresztül válik élvezetessé és eredményessé a szövegfeldolgozás. […]

Kiknek ajánljuk? Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

4 890 Ft

Részletes információ

Íme egy könyv, ami játékos módszerekkel elkísér az egyszerű mondatértéstől az összetett szövegértésig. Szívvel lélekkel rajzoltam és írtam minden olyan kedves pedagógus kollégámnak és szülőtársamnak, aki a gondjaira bízott vagy akár saját gyermekeit szeretné az olvasóvá válás útján terelgetni.

Ezekkel az évszakhoz kötődő tematikus feladatokkal az alkotás örömén keresztül válik élvezetessé és eredményessé a szövegfeldolgozás.

A könyv három különböző szinten kínál gyakorló szövegeket, így kiváló eszköze lehet a tanórai differenciálásnak, az egyéni fejlesztésnek és nem utolsó sorban a kreatív szórakozásnak.

 

Olvasd! Értelmezd! Alkosd meg!

 

A szerző Genially prezentációja a könyvről itt megnézhető.


Bruttó:

4 890 Ft

ikonAjánljuk még