Komplett családi nap – forgatókönyv letölthető mellékletekkel e-book


boy22

Családi napot, sport délutánt szervezne intézményében? Nem tudja hogyan fogjon hozzá? Segítünk!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

1 490 Ft

Részletes információ

 

Családi napot, sport délutánt szervezne intézményében? Nem tudja hogyan fogjon hozzá? Segítünk!

 

Ajánljuk Komplett családi nap – forgatókönyv letölthető mellékletekkel című e-book kiadványunkat!

 

A család és az intézmény hatékony együttműködése kiemelt fontosságú a gyermek személyiségfejlődésében, de a pedagógus-szülő kölcsönös tiszteleten és elfogadáson alapuló kapcsolata  nem (mindig) alakul ki egyik pillanatról a másikra. Egy kötetlen, az intézményi kereteken kívül eső, mégis az iskola/óvoda által szervezett program közelebb hozhatja a családokat és a pedagógusok egymáshoz. Jobban megismerhetik egymást, kellemesebb, oldottabb légkörben tudnak beszélgetni, játszani egymással a résztvevők. Kiadványunk egy ilyen nap megszervezésében segíti Önt a szervezéstől kezdve, egészen a megvalósításig.

 

Mit tartalmaz az e-book? Komplett forgatókönyveket, állomás ötleteket, letölthető mellékleteket, eszközlistát. Ön akár azonnal nyomtathatja a kész dokumentumokat, vagy a segédletek szerint átdolgozhatja saját kedve szerint.

 

team-spirit-2448837_1920

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek.  Bankkártyás fizetéssel van lehetősége kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt, 1-2 munkanapon belül.


Bruttó:

1 490 Ft