Gasztrokalandok a suliban – 118 egyszerű recept és játék -gasztropedagógia és hagyományőrzés


gasztro3
Capture20230711083248

Szabó Krisztián, a Tanító bácsi fakanállal blog szerzője legújabb könyvében az olvasót a gasztropedagógia világába kalauzolja el, amely elengedhetetlen a természet szeretetére való nevelésben. A szerző olyan projekteket dolgozott ki, amely a tapasztalati úton történő tanulást helyezik előtérbe. A könyv megismertet bennünket ehető virágokkal és vadnövényekkel, azok feldolgozásával, a folyadékbevitel izgalmas új lehetőségeivel, az egészséges […]

Kiknek ajánljuk? Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 990 Ft

Részletes információ

Szabó Krisztián, a Tanító bácsi fakanállal blog szerzője legújabb könyvében az olvasót a gasztropedagógia világába kalauzolja el, amely elengedhetetlen a természet szeretetére való nevelésben.

A szerző olyan projekteket dolgozott ki, amely a tapasztalati úton történő tanulást helyezik előtérbe. A könyv megismertet bennünket ehető virágokkal és vadnövényekkel, azok feldolgozásával, a folyadékbevitel izgalmas új lehetőségeivel, az egészséges nasik sokszínű világával, illetve egy-egy alapanyag változatos feldolgozási lehetőségeivel.

A kis helyen történő kertészkedéshez, a konyhai eszközökkel való festésre, néphagyományok felelevenítésre és a fenntartható étkezésre is számtalan gyakorlati ötletet és tippet kaphatunk a Gasztrokalandok a suliban című könyvben.

 

A kötetben megtalálható:

– komplex részletes gasztropedagógiai projektek,

– kreatív tevékenységötletek,

– receptek,

– mintaóra- és tevékenységvázlat,

– sablonok.

 

Mi mással tehetünk legtöbbet a környezetünkért, mintha a saját magunk által termelt alapanyagokat dolgozzuk fel?

 

A könyv alkalmas otthoni alkalmazásra is.


Bruttó:

3 990 Ft