Én is értek a pénzügyekhez! – kiadvány pedagógusok számára


money3

Csak nálunk! Pénzügyi tudatosság növelő projekt E-BOOK formájában lépésről lépésre, kreatívan az általános iskola 4-6. osztály számára Új év új ár:2016 Ft

Kiknek ajánljuk? Pedagógus
Azonosító: B130  

Bruttó:

4 380 Ft 3 490 Ft

Részletes információ

  • Díjat nyert,gyakorló pedagógus által kidolgozott
  • Letesztelt, gyakorlatban kipróbált!
  • Teljesen kidolgozott, egy az egyben átültethető a gyakorlatba!

 

Pénzügyi tudatosság növelő projekt lépésről lépésre, kreatívan az általános iskola 4-6. osztály számára Nekünk, pedagógusoknak elsőrendű feladatunk a diákokat az életre felkészíteni. Ezt vesszük le most azon pedagógusok válláról, akik felvállalják a gazdasági nevelés feladatát. Olyan interaktív anyagot állítottunk össze, amely lépésről lépésre nyújt segítséget egy gazdasági projekt megvalósításához. A projekt 4-6 osztályos gyermekek számára készült, tantárgyközi projekt. A projekt az előkészítéssel és a projektzárással együtt körülbelül 6 hetet vesz igénybe.  

 

A kiadvány felépítése:

Bevezető, jelmagyarázat

A szerző előszava

A projektről röviden

Az előkészületek

Induljon a projekt

Képek a projektről

Hasznos linkek Ajánló

 

A projekthez Ön most megkapja:

– a projekt teljes kidolgozását, bemutatását, projekthálót, a feladatokat, a sablonokat, ábrákat, a projekthez kapcsolódó zenei anyagot és a projekt megvalósítását szemléltető videókat is!

– Csomagunk 70 db Word, PPT, pdf formátumban elkészített anyagot tartalmaz, amely könnyen formázható, alakítható. A gazdasági válság hatására egyre többen felismerték, hogy már gyermekkorban el kell kezdeni a való életre nevelést.

Minél hamarabb tanulják meg a gyerekek, hogy hogyan, miként kell bánniuk a pénzzel, annál eredményesebbek tudnak lenni felnőttkorukra. A gyermekeknek nem csak azt kell megtanítani, hogy hogyan tudnak spórolni, gazdálkodni, hanem azt is, hogy milyen lehetőségeik vannak pénzügyi eszközeik kamatoztatására.

Mi levesszük az Ön válláról az előkészítés nehézségét, és egy komplex kidolgozott projektet kínálunk az Ön számára. A projekt a megrendelők számára elektronikusan elérhető, letölthető!

 

Mi az előnye az e-booknak?

• A megrendelést követően egy munkanapon belül e-mail postafiókjában találja, és már használhatja is.

• A sablonokat kinyomtathatja, sokszorosíthatja.

• Nincs csomagolási és postaköltség.

• Kényelmesen olvashatja számítógépen, táblagépen, e-book olvasón, de akár okostelefonon is.

• Környezetbarát termék, hiszen az előállításához nincs szükség papírra.  

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a személyes hozzáférési kódját, amellyel megkezdheti a felkészülést.


Bruttó:

4 380 Ft 3 490 Ft

ikonAjánljuk még