Elza Hajnalvölgyben


elza_borito_final
Square-Magazine-MockupSquare-Magazine-Mockup3Square-Magazine-Mockup6

Az érzelmi nevelés és a hagyományőrzés meséje XXI. századi gyerekekre szabva, kiegészítve a feldolgozást segítő mese és tevékenységötletekkel és Horváth Ildi elismert grafikus lenyűgöző rajzaival.

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 590 Ft

Részletes információ

 

A Neteducatio első saját kiadású meséje, mely fejezetenként kidolgozott,  kreatív tevékenységötleteket is tartalmaz a pedagógusok számára!

 

A mese főszereplője Elza, egy budapesti óvodás kislány, akit a szülei egy rokon, Bandi bácsi óvó kezeire bíznak néhány napig. Mi történik a kislánnyal messze a nagyváros zajától? Annyit elmondhatunk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része és közben megismerkedik a palócok híres ételeivel és vendégszeretetével is.

 

Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolása, valamint az érzelmi nevelés,  a mese karakterei morális iránytűként szolgálhatnak a gyermekek érzelmi nevelésében, Hajnalvölgy csodái pedig közelebb hozzák a vidéken még élénken élő hagyományokat. A meseolvasás és a történet érzelemre fókuszált feldolgozása remek eszköz a gyermekekkel való kapcsolatfelvételre, érzelmeik kifejezésére és egy szeretettel teli környezet megteremtésére.

 

A kiadvány érdekessége, hogy a szerkesztés során a Z és alfa generáció agyi fejlődéséhez igazodtunk, a célunk az olvasás megszerettetése, az érdeklődésük folyamatos fenntartása. Így a gyermekek számára ismeretlen kifejezéseket szövegdobozok segítségével tettük számukra azonnal érthetővé, így kérdéseikre akár egyből választ is kaphatnak. Emellett többféle hangfestő betűtípus váltakozik a szövegben. Ezek segítségével a gyermekek is könnyen megtalálhatják a történetek kulcsszavait, figyelemre méltó, fontos pontjait, ami felkelti a figyelmüket, ezáltal motiváló szerepet töltenek be, így élménydúsabbá teszi számukra az olvasást.

 

A feldolgozást fejezetenként kidolgozott tevékenységötletek segítik, így akár közösen herőkét is készíthetünk és kóstolhatunk a gyerekekkel. Elza szívhez szóló meséjét ajánljuk óvodai tevékenységekhez és meséléshez, kisiskolásoknak otthoni olvasmányként, továbbá tanórai keretek közötti feldolgozásra egyaránt.

 

Oldalszám: 120 (21×22 cm méretű, színes grafikákkal illusztrált)

 

Lapozzon bele a kiadványba, és ismerje meg Ön is Hajnalvölgy mesebeli világát: betekintő

 

“Hajnalvölgy létező hely, mindannyiunk szívében ott él. Még azok is ismerik, akik sosem jártak a Nógrád megyei Szécsény mellett elterülő Fehérhegyen. Egy csodás, mesebeli táj, ahol megállt az idő, kristálytiszta a levegő, kedvesek az emberek és barátságosak az otthonok. Egy hely, ahová mindannyian szeretnénk elbújni néha, egy hely, ahol felhőtlenül önmagunk lehetünk. Elza azon szerencsések közé tartozik, akiket – ha csak képzeletben is – elsőként vihettem el Hajnalvölgybe. … Kalandra hívok hát minden olvasót, tartsanak velem Hajnalvölgybe. Ismerjék meg a történet szereplőit, merüljenek el a gyermekkorom ihlette élményekben, amelyeket Elza által sok-sok kisgyermek és felnőtt élhet át.”  – A szerző soraival buzdítunk mindenkit a magával ragadó mese olvasásához!

 

A Szerzőről: Deák Virág óvodapedagógus. Gyermekkora óta foglalkozik mesék és novellák írásával, melyeket eddig csak saját magának, hobbiból vetett papírra. Az Elza Hajnalvölgyben című meseregény az első, önálló története, ami 2017-ben meg is jelent a Neteducatio Kft. gondozásában. Írásait érzelmei és személyes élményei motiválják, de az igazi ,,csoda” elsősorban a fantáziájában születik meg. Amikor éppen nem írással foglalkozik,  akkor a lakhelyén működő musical társulatban ölt magára különféle szerepeket, amelyek íróként is folyamatos inspirációként szolgálnak a számára.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

Csoportos megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

3 590 Ft

ikonAjánljuk még