Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Pályázat pedagógusoknak – Védnök a Neteducatio!

Írta: Neteducatio Dátum: 2023. július 26.

Kedves Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány meseíró pályázatot hirdet kisgyermeknevelők, óvodapedagógusok és tanítók, tanárok számára, és a pályázathoz kapcsolódó meseelőadó versenyt ír ki általános iskolás drámacsoportoknak.

A pályázat és a verseny menete:

 

Írjanak mesét a bölcsődei, óvodai és kisiskolás korosztályok számára! A mese témája szabadon választható, a terjedelem azonban korosztályonként más: bölcsődéseknek 1-3, óvodásoknak 2-5, kisiskolásoknak 2-8 oldal, formátum: 12-es betűnagyság, Times New Roman betűtípus, 1,5-es sorköz.

 

A pályázatokat ismert és elismert szakemberekből álló zsűri értékeli, a legjobbak értékes jutalomban részesülnek.

 

A verseny második fordulójában a legszínvonalasabb 6-10 meséből választhatnak a  budapesti általános iskolás drámacsoportok, hogy a 2023  novemberében a Marczibányi téri Művelődési Központban hagyományosan megrendezésre kerülő Szabó Magda Emlékversenyen dramatizált formában előadják. A legjobb mesék szerzőinek teljesítményét tehát nemcsak szakmai elismeréssel és jutalommal, hanem bárki által megtekinthető nyilvános előadással is díjazzuk.

 

A versenyhez kapcsolódó aktuális információkról folyamatosan tájékoztatást adunk a Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány facebook oldalán, kérdéseikkel forduljanak bátran a szervezőkhöz az alapítvány e-mail címén vagy a megadott telefonszámokon!

 

A pályázat védnökei: Magyar Bölcsődék Egyesülete, Magyar Óvodapedagógiai Egyesület, Magyartanárok Egyesülete. Főtámogatók: Budapest 2. Kerületének Önkormányzata és a Neteducatio Kft.

 

A pályázatokat a kategória, azaz a célkorosztály megjelölésével 2023. augusztus 25-ig várjuk a szabo.magda.alapitvany@gmail.com címre.

 

Kreatív munkájukat és lelkesedésüket előre is köszönve sok sikert kívánunk!

 

 

  1. Urbanek Krisztina

A Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány Kuratóriumának Elnöke

 

Erdősné Bach Zsuzsanna

A Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány alapítója,

A Szabó Magda Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola Igazgatója

 

Bereczki Mária

A Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány kuratóriumi titkára, szervező

06-30-630-0371

 

Bede Zoltán

A Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány kurátora, szervező

06-20-978-5620