Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Oscart a legjobb pedagógusnak!

Írta: Neteducatio Dátum: 2019. január 29.

Indul a Pedagógus Oscar-díj jelölés

Te ismersz jó tanárt, vagy jó óvónőt? Olyat, aki lelkes és, aki érdekes foglalkozásokat tart? Aki nem csak sokat tud, de különlegesen is adja át az ismereteit? Ráadásul még a szíve is nagy? Ha szeretettel gondolsz vissza egy óvónődre, egy tanítódra, egy tanárodra, és megköszönnéd neki, amit kaptál tőle, jelöld a legjobbpedagogus.hu-n. A Neteducatio pedig a legtöbb szavazatot begyűjtő pedagógusnak egy fényes Pedagógus Oscar-díjátadó ünnepséget szervez 2019. március 19-én a III. Modern Pedagógus Konferencián.

Mindenkinek van legalább egy olyan pedagógusa, akire szeretettel emlékszik vissza. Akitől tanult, és aki megértéssel fordult felé. Ezek az óvónők, tanítók és tanárok megérdemlik, hogy elismerjük a munkájukat! És mi lehetne nagyobb ajándék számukra, mint, hogy ország-világ megtudja, milyen nagyszerűen művelik a hivatásukat. Ezért idén, immáron 5. alkalommal rendezi meg a Neteducatio a Pedagógus Oscar-díjátadó ünnepséget 2019. március 19-én.

A Pedagógus Oscar az egyetlen olyan nagy elismerés a pedagógusok számára, amelyet tanítványaiktól, volt diákjaiktól, vagy a szülőktől érdemelnek ki. Ezért a díjátadó ünnepség is különleges alkalommal és különleges helyszínen kerül megrendezésre: a III. Modern Pedagógus Konferencián, az év leginnovatívabb pedagógus eseményén, a T-Systems vadonatúj, exkluzív székházában.

legjobbpedagogus.hu – Indul a szavazás!

A Pedagógus Oscarra a www.legjobbpedagogus.hu oldalon várjuk a szavazatokat. A 2019-es év Pedagógus Oscar-díja azé a pedagógusé lesz, akire a legtöbben szavaznak. Szavazni három kategóriában – óvodapedagógus, általános iskolai tanító/tanár, és középiskolai tanár – lehet. A Játék 2019. február 24 -ig tart. Az 1. forduló 2019. január 27-én ér véget: eddig várjuk a jelölések beérkezését a www.legjobbpedagogus.hu oldalon. Ugyanitt, űrlapon lehet szavazni a Jelöltekre 2019. február 1-je és 10-e között, a 2. fordulóban. A kategóriánként legtöbb három szavazatot kapott jelöltek kerülnek be a 3. fordulóba, amely 2019. február 19-től 24-ig tart. Az itt legtöbb szavazatot kiérdemlő pedagógusé az idei Pedagógus Oscar szobrocska.

Oscar gála sztárokkal

A Magyarország legjobb pedagógusának járó Oscar-díjat 2019. március 19-én, azon a Modern Pedagógus Konferencián adjuk át, ahol olyan neves szakemberek tartanak előadást, mint Tari Annamária, Kádár Annamária, Fegyverneki Gergő, Pléh Csaba vagy Joós Andrea. A konferencia részletes programja megtekinthető a neteducatio.hu/modern-pedagogus-konferencia oldalon.

Az eddigi díjazottak között volt többek között Gabnai Katalin, Roma Ádám és Skonc Erzsébet is, akik olyan hírességektől vehették át Oscar-díjukat, mint Gundel-Takács Gábor és Sebestyén Balázs. Az idei év díjátadó híressége pedig még titok. Személyéről, ahogy minden évben, most is csak a jelölési folyamatban lebben fel a fátyol.

Az eseményre mindenkit szeretettel várunk. Jelentkezni a Neteducatio.hu oldalán lehet, ahol a leggyorsabbak megszerezhetik a kedvezményes jegyeket (a készlet erejéig).

A pedagógus hivatás presztízséért

Az 5. éve megrendezett Pedagógus Oscar-díjátadó ünnepség megszervezésével a Neteducatio nem titkolt célja a pedagógusi munka presztízsének emelése és az odaadó pedagógusi hivatás megbecsülése.

 

Pedagógus Oscar-díjátadó ünnepség a III. Modern Pedagógus Konferencián

 

Keressük meg Magyarország legjobb óvodapedagógusát, tanítóját és tanárait, és fejezzük ki nekik együtt a hálánkat egy méltó ünnepségen!