Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Nyári frissítő programok

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. július 15.

Nyár, pihenés, feltöltődés… és persze mindaz a feladat, ami a tanév folyamán felhalmozódott. Azonban mindenképpen hagyjon pár napot a nyár folyamán, amit csak magára szán!

A nyár folyamán van pár hét, amikor a pedagógusok teljesen kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek. Persze ilyenkor sem teljes a nyugalom, hiszen mindig akad valami tennivaló, amit a dolgos tanévi napokon nem tudott megtenni. Mindenképpen legyen azonban néhány nap, amit csak a feltöltődésre szán. Ehhez ajánlunk igazi relaxálós, feltöltős, lélekfrissítős programokat a nyárra.

Picasso a Várban

pablo-picasso
A Magyar Nemzeti Galériában július végéig tekinthető meg a nagyszabású és monumentális kiállítás Picasso – Alakváltozások cím
mel. A kiállítás végigkíséri a festő életművét a kamaszkori festészetétől és a tanulóévektől egészen a művészete kiteljesedéséig. Az életrajzi és művészettörténeti adatokkal tarkított kiállítás igazi felfrissülés a léleknek és a szépérzéknek.

http://mng.hu/idoszaki_kiallitasok/picasso-alakvaltozasok-1895-1972-122658

 

 

Úgy élvezem én a strandot…

kep-nagyNem kell tengerpartra utazni ahhoz, hogy igazán szép és igényes standon süttethesse az ember magát. Ha szeretné elkerülni a Balaton és a Velencei-tó nagy emberáradatát és nyüzsgését, és inkább valami csendesebbre vágyik, akkor nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a Budapest közelében lévő Lupa-tavat, melynek vize az egyik legtisztább tavi víz Magyarországon, valamint a Tisza-tavat, melynek állatvilága egyedülálló. Relaxáláshoz, nézelődéshez és egy jó könyv olvasgatásához remek helyszínek.

Művészetek völgye

884-1A kapolcsi Művészetek Völgye rendezvénysorozat július 22-én veszi kezdetét, és egészen a hónap végéig tart. Ha könnyűzenei koncertekre vágyik, vagy színházi előadásokat nézne a szabadban, esetleg szívesen nézelődne a vásáron, vagy hallgatna meg beszélgetéseket művészekkel, akkor ott a helye. Olyan nevekkel találkozhat – a teljesség igénye nélkül – mint a Budapest Bár, Spiró György, Müller Péter Sziámi, Lackfi János, Hajós András, Erős Antónia és még sokan mások.

https://www.muveszetekvolgye.hu/

Nyugtató levendula

Lavender_fields_in_India (1)A Dörgicsei Levendula Major igazi felüdülés a testnek és a léleknek. Amellett, hogy a helyszínt belengi a levendula tiszta és nyugtató illata, számos programmal készülnek az odalátogatóknak. Július 16-án szombaton a levendula virágzásának ünnepét ülik, ekkor tekinthető meg teljes pompájában a virágzás, amit sütéssel, főzéssel, vezetett sétával, kézműves rendezvényekkel tarkítanak – kicsiknek és felnőtteknek egyaránt.

http://www.levendarium.hu/aktualis

 

Jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

Müller Andrea