A fűszerek
A pirospaprika
A pirospaprika igazi magyar különlegesség és otthon is elkészíthető: A paprikát napon kopogósra szárítjuk és robotgéppel ledaráljuk.
Tulipánból paprika,
Paprikából Jancsika.
Jancsikából kiskirály,
Kiskirályból tulipán.
Emlékeztek még rá? Lerajzolnátok?
A bors és a köménymag:
Tudjátok, hogy hogy néz ki a növény, amin teremnek?
és az utolsó kérdésem mára: melyik részét használjuk a növényeknek fűszerként?
Gyökere, szára, levele, virága, magja?
Most, hogy minden hozzávalónk megvan, ha van hozzá kedvetek, akkor bográcsban, fazékban meg is főzhetitek ezt a híres, nevezetes levest.
Jó étvágyat hozzá!
Karczewicz Ági
 
                    

 
 						
						 
 						 
 						
						 
 						
						 
 						
						






 Olvasószoba
Olvasószoba 
 
										 
 
										