Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreativitás? Időspórolás?

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. január 25.

Kreativitás? Időspórolás? – Nem kell hozzá más, csak a megfelelő szakkönyv!   Megéri befektetni a megfelelő  pedagógus szakkönyvekbe, a különféle kiadványok nagy segítséget nyújthatnak a tanmenetek, tematikus tervek, foglalkozástervek elkészítésekor.

 

A Neteducatio Kft. szakkönyvei nem egyszerűen inspiráló ötleteket, módszereket tartalmaznak, hanem olyan kész tervezeteket, melyekből nagyobb átalakítás nélkül megtarthatja foglalkozásait. A legtöbb pedagógiai kiadvány teli van jobbnál jobb ötletekkel, azonban ezek végigböngészése, válogatása, tematikus tervvé vagy foglalkozástervé alakítása olyan hosszadalmas feladat, amire a legtöbb pedagógusnak nem feltétlenül van ideje.

Mi, a Neteducatio Kft-nél, ennek tudatában olyan kiadványokat igyekszünk összeállítani, melyek akkor is hasznosak, ha csak 5 perce van kinyitni a könyvet, átfutni a tartalmát és választani egy tervezetet. Mindegy, hogy óvoda vagy iskola, a mi célunk, hogy a lehető legváltozatosabb és leghatékonyabb módszereket és ötleteket adjuk az Ön kezébe, akár azonnali használatra.

Itt válogathat: www.neteducatio.hu/szakkonyvek


ikonOlvasószoba

Vélemények, értékelések képzéseinkről

A Neteducatio Kft. 2015-ben is igen eredményes képzési évet zárt. A pedagógus résztvevők tejes mértékben elégedettek a képzések tartalmával, módszerével, szervezésével.

Tovább olvasom »

Újítsa meg módszertanát velünk!

Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Frissítse fel módszertani repertoárját velünk! 

Tovább olvasom »

Kik jelentkezhetnek, kik számára kötelező a 2017-es minősítés?

Kik jelentkezhetnek, kik számára kötelező a 2017-es minősítés?

Tovább olvasom »