Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreatív Sarok

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. július 14.

Pedagógusként az utolsó tanítási nap után sem fejeződik be a munka, hiszen a következő tanévre való felkészülés nyáron veszi kezdetét. Inspirációs cikksorozatunk legújabb részében most olyan ötleteket hoztunk el, amelyek nemcsak pihentetőek, de egyaránt hasznunkra válnak év elején.

Az igazán lelkes pedagógusok már az év végén azon gondolkodnak, mivel indíthatnák még eredményesebben a következőt. Annyi biztos, hogy felkészületlenül sosem indulnak útnak, így a tanári zsebkönyv vagy az asztali írószertartó elengedhetetlen eszközök a sikeres évkezdéshez.  Ezeket egy kis kreativitással akár mi magunk is könnyedén előállíthatjuk. A személyre szabott könyvecskéket decoupage technikával vagy dekortapaszokkal is elkészíthetjük; ha pedig elavult asztali írószeresünket szeretnénk lecserélni, úgy befőttesüvegekből több felhasználási módot is találhatunk az interneten.

 

Asztalunk kicsinosításához kedvenc növényünket is öltöztethetjük nem mindennapi díszbe. Ehhez nincs is szükségünk másra, mint egy egyszerű cserépre, amelyet saját kezűleg díszíthetünk vagy akár a hétköznapi fajtákat újragondolva készíthetünk személyre szabott otthont íróasztalunk lakójának.

 

A munka után pedig édes a pihenés, így fontos, hogy elegendő időt szánjunk a relaxálásra is!

 

Kellemes időtöltést kívánunk minden kollégának!