Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Keressük az óvó bácsikat!

Írta: Neteducatio Dátum: 2019. április 25.

Évek óta azon dolgozunk, hogy az óvodapedagógiai munka presztízsét emeljük, és szeretnénk azt is megmutatni, hogy az óvó bácsik is kiemelkedő színfoltjai az óvodai munkának.

Az ötletünk onnan született, hogy láttunk egy kisfilmet egy óvó bácsiról, aki lelkesen mutatta be a munkásságát, azonban megemlítette, hogy csak 3 férfi óvodapedagógus van a szakmában.

Ezek után határoztuk el, hogy felkutatjuk őket, és bemutatjuk a tevékenységüket, azonban nagy örömünkre tapasztaltuk, hogy sokkal többen vannak.

Így keressük azokat az óvó bácsikat, akik szívesen bemutatnák a tevékenységüket egy interjú keretében.

Az interjúkat egy kiadványban összegeznénk, és célunk az, hogy minél szélesebb körben terjesszük.

A lelkes óvó bácsikat ajándék szakkönyvvel lepjük meg és ingyenes részvételt biztosítunk a május 31-én tartandó I. modern bölcsőde modern óvoda konferenciánkra.

A konferenciáról bővebben: https://neteducatio.hu/modern-pedagogus-konferencia/

 

Amennyiben szívesen bemutatnád a munkásságodat, hozzájárulnál az óvodapedagógiai munka presztízsének emeléséhez, kérjük csatlakozz hozzánk! Válaszold meg a link alatt található adatlapban az interjúkérdéseinket!

Óvó bácsi interjú

 

Ahogy fentebb említettük szeretnénk egy kiadványban megjelentetni az interjúkat, így ehhez szükség lenne a neved megadására, és egy elérhetőségre: e-mail cím, amire minden információt meg tudunk adni számodra.

A kiadványban szeretnék fényképet is feltölteni. Bármilyen képet szívesen fogadunk, amin vagy te szerepelsz, vagy a munkádhoz köthető.

Az adatkezelési szabályzatunkat itt találod: https://neteducatio.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Adataid kezelése során az itt leírtakat alkalmazzuk.