Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Lépj tovább! Haladó IKT továbbképzés tanítók, tanárok számára – 30 óra

30 óra

Egyetért azzal, hogy az IKT használatával élményszerűbbé, hatékonyabbá tehető az oktatás? Úgy érzi, hogy a korszerű eszközök használatával inspiráló, motiváló, támogató környezetet teremthet tanulói számára? Óráin elkezdte már használni ezeket az eszközöket és szeretné, ha az alapokon túl, magasabb szinten tudná hasznáni a digitális oktatástechnológiát?

Ha a kérdésekre igen a válasza, akkor Lépjen tovább! és képzésünk segítségével ismerje meg az IKT haladó szintű használatát a tanórán és azon kívül is.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 30
Azonosító: 961/10/2019
Bruttó ár:
31 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Haladóknak, most bevezető áron!

A korszerű, hatékony pedagógusi munka elválaszthatatlan részévé vált az IKT eszközök tanórai használata, mely a pedagógus minősítési szempontok között is szerepel. A tanulók, de a szülők, sőt az iskola is elvárja, hogy a pedagógusok tananyagtól és korosztálytól függetlenül egyre nagyobb időarányban, de módszertani szempontból és a korosztályi elvárásoknak is megfelelően használják a korszerű pedagógiai eszközöket.

Ha úgy érzi, az IKT eszközök használatához szükséges alaptudással már rendelkezik, ha nem ijed meg az olyan kifejezésektől, mint a QR-kód vagy a prezentáció, és szeretne jobban elmélyedni a témában, profibb módon használni az ismert programokat és megismerkedni pár olyannal, amelyekkel még gyakorlottabb kollégáit is meglepheti, ha szeretné, hogy diákjai is a legmodernebb eszközök, szoftverek segítségével tanuljanak Öntől, de egymástól is, akkor végezze el haladó képzésünket, hogy magabiztos, naprakész tudással rendelkezzen a digitális eszközök által támogatott tanítás eszközei és módszerei terén!

 

30 kredites képzés, melyet otthonról, saját időbeosztásának megfelelően elvégezhet!

A képzés tantárgyi és korosztályi szempontból is kötetlen, legyen bármilyen szakos tanár vagy tanító, tanítson bármilyen iskolatípusban, a képzés anyagát hasznosnak fogja találni.

 

A képzés során megismerheti olyan programok, applikációk használatát, melyek segítségével nem csak a tanórán, hanem egyéb tanári feladatai, adminisztrációs kötelezettségei során is hatékonyan alakamazhatja az IKT eszközöket. Ezen felül hangsúlyt fektetünk arra is, hogy az Ön által már ismert, használt programok használatában további jártasságot szerezzen.

 

A képzés anyagát 3 tanulási egységbe szerveztük, melyek elvégzése egyenként 10x45 percet vesz igénybe.

Az első tanulási egységben rövid áttekintést kaphat arról, hogy a generációváltás és technológiai fejlődés okozta módszertani hangsúlyeltolódás milyen technikai, pszichológiai, neveléselméleti alapokon nyugszik. Ezen kívül kiemelünk néhány rendkívül fontos általános alapelvet és gyakorlati problémát, mely általában az on-line világgal kapcsolatos módszerbéli és biztonsági kérdéseket érint. Ebben az egységben nem csak azt tanulhatja meg milyen IKT eszközök válnak mindennapivá a tanításban, hanem azt is, hogy ezeket az eszközöket hogyan tudja (a diákok és Ön számára is) biztonságosan használni.

A második tanulási egységben olyan módszereket és eszközöket gyűjtöttünk össze, melyek elsősorban a tanórán kívüli tevékenységeinek korszerű alapokra helyezését segítik, de természetesen a tanítási folyamatban is segítséget nyújtanak. Megtanulhatja hogyan kell időtakarékosan kezelnie levelezését, adminisztrációját, megtudhatja hogyan találhat gyorsan pontos információkat az interneten és megismerkedhet olyan keretrendszerekkel, melyek kifejezetten az iskolai körülményekre tervezett módon valósítják meg a pedagógus-diák-szülő kommunikációt és kapcsolattartást.

A harmadik tanulási egységben olyan módszerekkel és eszközökkel ismerkedhet meg, amelyek tanórájának korszerű eszközökkel való felvértezésében segítik Önt! Megtanulhatja, hogyan kell felépíteni egy megjelenésében korszerű szemléltetőanyagot, megtanulhatja hogyan teheti valóban interaktívvá bemutatóit, megismerheti a kollaboratív szerkesztés eszközeit. Ezen kívül összegyűjtöttünk olyan applikációkat, melyekkel könnyedén színesebbé, interaktívvá teheti tanóráit, észrevétlenül vonhatja be diákjait saját tanulásuk tervezésébe, megvalósításába. Végül foglalkozunk a digitális jóllét, az eszközfüggőség kérdésével is.

A tanúsítvány kiállításának feltétele pedagógus diploma megléte!

Miért érdemes minket választania:

 

 • képzésünk moduláris felépítésének köszönhetően strukturált tudást kínálunk
 • folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk kiegészítő tanulmányok, kiadványok segítségével
 • innovatív ötletekkel segítjük, mely növeli munkahelyi hatékonyságát és sikerélményeit
 • otthon tanulhat, Önnek alkalmas időben
 • bármikor elkezdheti képzésünket
 • egyszerűen elsajátítható, alap szintű számítógépes ismeretekkel is megtanulható, felhasználóbarát tananyagaink segítségével minden korosztály számára elérhető
 • munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

 

A távoktatásos továbbképzésekről:

 

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

 

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és az igazolás kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

 • Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján. Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
 • Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a  befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

 

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

 

Velünk még jobb lehet!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!


31 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok számára

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

A mesék ereje: a mesék személyiségfejlesztő hatása iskoláskorú gyermekeknél

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

Projektmódszer alkalmazása az iskolában 30 órás

Részletek » 32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem