Tiéd a pálya! Projekt- és feladatbank pályaorientációs témanapra pedagógusoknak


pálya

Kötelező pályaorientációs nap? Nem tudod, mihez kezdj vele? Legújabb kiadványunkkal segítünk. A Tiéd a pálya! olyan forgószínpad jellegű projekt- és feladatbankot tartalmaz, melyet kedvedre alakítva könnyen megszervezheted iskolád projektnapját. Segítünk, hogy felkészülten vághass neki a „munkaerőpiaci kalandoknak”!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 890 Ft

Részletes információ

„A gyermek a legtökéletesebb teremtmény, mert egyedül ő tudja megalkotni saját egyéniségét. A gyermek lelke lágy viaszhoz vagy fehér papírhoz hasonló, ahová magának a gyermeknek kell belevésni a képzeteket.” Maria Montessori

 

Mi ebben a mi feladatunk? Az oktatási-nevelési intézményeknek és bennük minden pedagógusnak egyik legfontosabb feladata, hogy a tanítás, nevelés mellett segítsen megtalálni a gyermeknek, mi az, amiben igazán örömét leli, ami elvezeti őt a boldoguláshoz a nagybetűs életben.

A 2017/2018-as tanévben a tanítás nélküli munkanapok száma ugyan megnőtt eggyel, de ennek a plusz napnak a felhasználása kötött, hiszen kötelező pályaorientációra fordítani.

Célunk segítséget nyújtani az intézményeknek egy változatos, interaktív, széleskörű és valóban hasznos projektnap megrendezéséhez, valódi utakat mutatva, ajtókat nyitva a tanulóknak a világra, melynek jobb megismerése segíthet magunkat is megfelelően pozícionálni az élet bonyolult forgatagában.

Különböző pályaorientációval kapcsolatos feladattípusok adnak egy-egy állomást, mely létrehozásához számtalan feladatötletet és fénymásolható vagy letölthető feladatlapot is adunk.

 

 

A kiadvány felépítése:

  • Miért is készült ez a projektfüzet?
  • Az iskola válasza a társadalom új kihívásaira, avagy mit tehet a pedagógus?
  • Feladatbank a pályaorientációs nap eredményes megrendezéséhez

Oldalszám: 104 (A/4 méretű)

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

  • Mert hiánypótló, egyedi.
  • Mert igazi innovatív, 21. századi eszközökkel mutatja be a pályaorientációs lehetőségeket.
  • Mert közérthető, könnyen használható, számtalan fénymásolható tevékenységötlettel, feladatlappal.
  • Mert minden iskolának szüksége van egy pályaorientációs feladatbankra.

 

 

Fizetési módok: 

    • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
    • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
    • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
    • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
    • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
    • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

3 890 Ft