fejléc termék

Egy könyv, amitől a gyermeked nyugodtabbá válik, Te pedig kiegyensúlyozottabb leszel!

olvass továbbOlvass tovább

 

 A mai szülők egyik legnagyobb problémája a XXI. századi izgő-mozgó gyermeket lenyugtatni, lecsendesíteni, hiszen a gyerekeket óriási stressz és a mérhetetlen inger- és információdömping éri nap mint nap, erre pedig „túlpörgéssel” reagálnak.

Kiadványunk a szülők segítségére is siet 17 relaxációs mesével, és egy kis gyakorlati segítséggel, így minden előképzettség nélkül Neked is sikerülhet hasznosítani azokat!

 

A relaxációs mesék bevethetőek:

 

 • ha a gyerekek zsizsegnek, és nehezebben bírunk velük
 • ha le szeretnénk őket csendesíteni, akár a játék után, vagy elalvás előtt
 • amikor nehezebben tudnak figyelni, akár házi feladat előtt
 • fáradtak, és picit fel szeretnénk tölteni őket

mindfulness-for-children-body-scan-for-kids

Rólunk mondták:

vélemény1

A gyerekünknek a lefekvés szó hallatán nem a „még játék”, „éhes vagyok” mondatok jutnak az eszébe. Hanem várja a csendes mesét, a megnyugtató szülői gondoskodást, és ezek után békésen alszik.

vélemény2

Minden gyerek olykor túlpörög, hisztizik, és ezt a szituációt mi úgy tudjuk kezelni, hogy mind a gyermekünk, mind a mi számunkra megnyugtató és kielégítő legyen.

Miért nem hiányozhat ez a könyv egy család könyvespolcáról sem?

 • Mert a XXI. századi gyermekek sokkal stresszesebb életet élnek, és már gyerekkorban el kell sajátítaniuk a relaxációs technikákat, fiatalabb korban pedig a relaxáció egyik leghatásosabb közvetítője a mese.
 • Mert 17 db mesét tartalmaz a kiadvány
 • Mert nemcsak lazító, hanem gyógyító, önbizalomnövelő meséket is találsz benne.
 • Mindezt érthető nyelvezettel, hasznos tanácsokkal és útmutatókkal adja át a szerző mindazok számára is, akik először szeretnék kipróbálni a mesével társított relaxációt.
 • A könyv kiadója egy 10 éves szakmai múlttal rendelkező cég az oktatási palettán, innovatív módszerei közkedveltek a tanítók, óvónénik körében
szerző

A szerzőről: Hanula Erika 4 izgő-mozgó kisfiú édesanyja, aki nem mellesleg pedagógus, számos családi blog szerzője.  Érdeklődési körében a pszichológia, gyermeklélektan nagy helyet foglal. Írásai tele vannak pozitív szemlélettel, amelyek segítenek abban, hogy hogyan neveljünk boldog, kiegyensúlyozott gyerekeket.

A módszerről: A relaxációs mesék célja, hogy segítségünkre legyen a gyerekek lecsendesítésében, energetizálásában, a szorongás feloldásában. A Relaxmesék olyan rövid kis mesék, amelyek főszereplője mindig a gyerek, amikben sok a testi ellazulás, amikben fontos szerepe van a belső képalkotó folyamatoknak. „…Ez pedig olyan, mintha egy gőzgépen egy szelepet adnánk az emberek kezébe, ahol a felesleges nyomást rendszeres időközönként ki tudják engedni. Ez pedig a testi-lelki kiegyensúlyozott élet egyik kulcsfontosságú eleme!”

Bátran alkalmazhatjuk a relaxmeséket előképzettség nélkül, hiszen a kiadvány első felében számos módszertani ismeretet nyújt a relaxációs mesék vezetésére, a feldolgozásukhoz pedig kérdések formájában ötleteket ad a számunkra.

00030-book-whiteridges

Rendelje meg most!

 • Biztonságos fizetés: átutalást, kártyás fizetést, utánvétet is választhat!
 • Gyors és kényelmes futárszolgálat vagy ingyenes személyes átvétel!
 • Garantált minőség: 100% garancia

 

Kérdése van? Hívja a 0630/954-67-67 számot!