fejléc termék

Ha igazi pedagógus vagy,
ezt ne hagyd ki!

A pedagógusok többségének a legnagyobb kihívás a 21. században a 21. századi gyerekeket 21. századi módszerekkel eredményesen az életre nevelni.

Az év pedagógiai sikerkönyve kendőzetlenül, szórakoztató olvasmányként mutatja be, hogy miként lehetünk eredményesebbek az osztályteremben a 21. században. Legálisan, nem alternatív vizekre evezve, a kerettanterv elvárásainak eleget téve.

olvass továbbOlvass tovább

Készen állsz, hogy Te is sikeres pedagógus légy?
Csupán egy kiadvány választ el Ettől!

Miért is lett ez a kiadvány az év pedagógiai sikerkönyve?

 • mert Prievara Tibor tollából ered (Ha nem tudod ki ő, rövid bemutatkozását lejjebb találod)
 • mert valós pedagógiai problémákra valós válaszokat ad
 • mert őszintén, kendőzetlenül ír a kezdetekről, kudarcokról, sikerekről, eredményekről és a megvalósításról
 • mert minden tantárgyra adaptálható megoldást kínál
 • mert már több százan alkalmazzák a módszert

Akik már olvasták, és alkalmazzák a módszert:

vélemény1
Barbarics Márti

A 21. századi tanár című könyvet ajánlom minden innovációra nyitott kollégának, mert olyan kiindulópontokat ad, amelyekre építve az adott csoporthoz (korosztályhoz, tantárgyhoz stb.) igazítva valós megoldásokhoz juthatunk napjaink égető pedagógiai szükségleteivel kapcsolatban, legyen az a motiváció, értékelés, differenciálás, kompetenciák fejlesztése, tudásépítés, kooperáció, egyéni tanulási útvonalak és még sorolhatnánk.

vélemény2
J. Tóth Judit

A 21. századi tanár sok izgalmas információt ad Prievara Tibor és más kollégák módszereiről is. De talán legfontosabb értéke számomra az, hogy újra fellelkesített, újra tudott motiválni arra, hogy ne adjam fel a kísérletezést, a megújulást.

Miért nem hiányozhat ez a könyv egy pedagógus könyvespolcáról sem?

 • mert már túl van az utánnyomáson, így már ciki, ha egy pedagógus nem ismeri ezt a művet :)
 • mert mindenki eredményes, sikeres pedagógus szeretne lenni
 • mert a módszernek köszönhetően komoly pedagógiai sikereket ért el a szerző
 • mert a szerző lépésről lépésre mutatja be a módszert, így mindenki könnyen adaptálhatja
 • mert ha nem kezded el a módszer alkalmazását önként, a gyerekek jelentkeznek majd, hogy hallottak róla, és ők is így szeretnének tanulni
szerző

A szerzőről

Prievara Tibor neve az oktatásban már összeforrt a modern, 21. századi innovációkkal. Több országos szakmai díjjal kitüntetett gimnáziumi nyelvtanár, a TanárBlog egyik alapítója, aki közel 15 éve dolgozik az IKT eszközök iskolai használatának terjesztésén.

 

A módszerről

Módszertani, tanulásszervezői újításaival kitör a keretek közül és újragondolja az oktatás fogalmát, amiben a címszavak a játék, a felfedezés, a tanulás önmenedzselése és a diák felelősségvállalása lesz.

Ez az a kiadvány, amelyből a gamification-ról is mindent megtudhatsz!

 

Akik már olvasták, és alkalmazzák a módszert:

vélemény3
Székely Dániel

A Prievara Tibor által kidolgozott módszer teret ad a diákoknak arra, hogy saját érdeklődési körüknek megfelelően tanuljanak. Engem pont ezért fogott meg, így a történelem óráimon azonnal be is vezettem. A könyvben az az egyik legjobb, hogy a szerző őszintén írja le, hogy sikerült egy magyar állami iskolában, a sok leterheltség és megpróbáltatás ellenére is egy egyedülálló motivációs rendszert kiépíteni.

vélemény4
Joós Andrea

A gamification számomra egy olyan módszer, ami segít emberibbé és motiválóbbá tenni a számonkérést és a visszajelzést a biológia óráimon. Prievara Tibor olyan példakép, aki nem csak, hogy kidolgozta és gyakorlatban is megvalósította a játékosítást, de széles körben elérhetővé is tette tapasztalatait. Ezek segítségével remélem még nagyon sok tanár tudja megtenni azokat a lépéseket, melyek ahhoz szükségesek, hogy az oktatásunk valóban összhangban legyen a jelenkor elvárásaival.

Rendelje meg most!

 • Biztonságos fizetés: átutalást, kártyás fizetést, utánvétet is választhat!
 • Gyors és kényelmes futárszolgálat vagy ingyenes személyes átvétel!
 • Garantált minőség: 100% garancia

 

Kérdése van? Hívja a 0630/954-67-67 számot!