A-Z óvoda: Karczewicz Ágnes óvodai módszere a gyakorlatban 40 év gyakorlattal, ötletekkel, történetekkel, tervekkel Outlet)


azovoda

SÉRÜLT KÖNYV TÖREDÉK ÁRON! Az alábbi kiadvány tartalmában nem tér el az azonos, teljes árú termékektől, csupán esztétikai hibák (sérült/szakadt lapok) miatt jóval olcsóbban adjuk. Az így értékesített kiadványokra nem vonatkozik a visszaküldési garancia, illetve a vásárló nem választhatja meg a hiba természetét. Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

3 790 Ft 1 500 Ft

Részletes információ

SÉRÜLT KÖNYV TÖREDÉK ÁRON!

Az alábbi kiadvány tartalmában nem tér el az azonos, teljes árú termékektől, csupán esztétikai hibák (sérült/szakadt lapok) miatt jóval olcsóbban adjuk. Az így értékesített kiadványokra nem vonatkozik a visszaküldési garancia, illetve a vásárló nem választhatja meg a hiba természetét.

Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, Reggio pedagógiájára alapozva, környezeti, hagyományőrző, művészeti programokkal, technikákkal, módszerekkel bővítette, melyet kulcsszavas rendezésben ad közre azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen ismerik meg 40 év tapasztalatát.

--gi2 Mindezt gyakorlatorientáltan, élményszerűen teszi, sok-sok ötlettel, játékleírással, tervezettel, ezáltal a kiadvány bármikor elővehető módszertani segédkönyvként funkcionál. A sok-sok történet segítségével magunk is a Cinege csoport részesei lehetünk, a magunkévá tehetjük a praktikus ötleteket, melyek mind a gyerekek, mind a szülőkkel való kommunikációban hasznos segítség lehet a számunkra.

Ági módszertana a gyerekekre épít, így az a 21. századi alfa generációhoz, a ma gyerekéhez és a szüleihez ad kulcsot, ezáltal olyan problémákra, nehéz helyzetekre is megadja a választ, amivel 2019-ben az óvodapedagógus küzd. 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert gyakorlatias
 • Mert öletekben, megoldásokban gazdag
 • Mert 40 év tapasztalatát fogja össze

 

A szerzőről:

A szerzőről: Karczewicz Ágnes óvodapedagógusként dolgozik közel 40 éve. Hosszú idő óta Freinet pedagógiai rendszerét követi. Tőle tanulta, hogy bár irányok vannak, a megvalósulás azonban az egyéni felismerés, tudás és kreativitás függvénye. Munkájának célja a személyközpontú, aktív, tevékeny óvodai élet szervezése, valamint a saját közösség megteremtése a gyerekek, szüleik és az óvodában dolgozók együttese által.
Kincsek és kacatok óvodáknak, szülőknek, gyerekeknek blog sikeres szerzője.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

3 790 Ft 1 500 Ft