Óvodapedagógus START csomag – szakmai segítség gyakornok óvodapedagógusoknak


pile-of-books_0

Szakkönyvcsomag formájában érkező mentőöv gyakornok óvodapedagógusoknak a XXI. századi gyerekekre szabva!

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

19 740 Ft 14 990 Ft

Részletes információ

 

Tapasztalt óvodapedagógusok ötleteit, gyakorlatait összegyűjtő könyvcsomagunk minden pályakezdő számára nélkülözhetetlen segítséget nyújt!

Négy szakkönyv + Két ajándék e-book – Most kedvezményes áron!

 

Tudjuk, hogy nem olyan egyszerű a gyakornok pedagógusok élete, hiszen most tanulják a szakmát, tapasztalják meg a gyakorlatban kiütköző nehézségeket, és még a minősítésen is helyt kell állniuk. Ezért állítottuk össze számukra könyvcsomagunkat, amely garantáltan megkönnyíti az óvodapedagógusok életét! Olyan ötleteket, gyakorlatokat gyűjtöttünk össze tapasztalt óvodapedagógusok tollából, amelyek könnyen átültethetőek a saját csoportra, ezáltal jelentősen megrövidítik a felkészülési időt, bővítik a gyakorlati repertoárt, és a portfólióba is könnyen beépíthetők.

 

A csomag tartalma:

 • Egész évet felölelő,  mintegy 800 db napitervbe könnyen beágyazható fejlesztő tevékenység;
 • Minden napra korosztályra bontva játékötlet a mozgásfejlesztéshez (540 db);
 • Egész évre kidolgozott tématervek (mintegy 50 db);
 • Az óvodapedagógus tevékenységét teljes egészében felölelő szakmai segítség;
 • Szakmai segítség az óvodai ünnepekhez (18 db ünnephez);
 • 23 db foglalkozásterv a környezeti neveléshez.

 

Milyen kiadványokat tartalmaz a csomag?

 • Bakonyi Anna – Karczewicz Ágnes: Az óvodapedagógusok NAGYKÖNYVE: Igazi hiánypótló könyv a piacon, ami ötvözi az elméletet a gyakorlattal, és segíti, támogatja az óvodapedagógus munkáját a beszoktatástól egészen az iskolakezdésig. Megkönnyíti tervezését a 3 évre, hiszen mindazt tartalmazza, amire szüksége lehet az óvodai mindennapokban.
 • Nótinné Csikós Marianna – Polyecskó Dóra: Óvodai játékkalendárium: Szakkönyvünk 800 játék- és tevékenységötletet tartalmaz, óvodai korcsoportokra bontva, fejlesztési lehetőségek ajánlásával, segítve ezzel a differenciálás elvének megvalósítását.
 • Ember Gabriella: Utazás a varázsösvényen: Induljon el a gyerekekkel a Varázsösvényen! Nekivághatnak egy olyan utazásnak, ahol szárnyalhat a képzelet, szabad utat kap a kreativitás, és ahol játékba ágyazottan lehet tevékenykedni, tapasztalatokat gyűjteni, fejlődni és tanulni. A kiadvány 10 témában, összesen 148 játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységet mutat be, melyek speciálisan az iskolába készülő 5-7 éves korosztály számára lettek kidolgozva.
 • Kőrösi Adrienn: Megmozgató! AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB SZAKKÖNYVÜNK AZ ÓVODAPEDAGÓGUSOK KÖRÉBEN!  Olyan ötletes mozgásfejlesztő játékok és gyakorlatok gyűjteménye, mely minden óvodapedagógus számára gyakorlati példát nyújt a napi testnevelés tevékenységének játékos, színes megvalósításához. 540 megmozgató játék és gyakorlat 180 napra külön tevékenységjavaslat mindhárom óvodai korcsoport számár,a gyakorlatok a heti egyszeri nagytestnevelésre, mini jógatanfolyam nagycsoportosok számára, gimnasztikus elemek, labdagyakorlatok, gyógytorna, lazító gyakorlatok.

 

+ AJÁNDÉK E-bookok:

 • Barabásné Murgács Kinga: Óvodai ünnepek könyve-E-book: Az óvodai ünnepek könyve című kiadvány célja, hogy azonnal felhasználható feladatterveket, kreatív ötleteket adjon az óvodapedagógusoknak a megemlékezések, ünnepek megtartásához, ezáltal segítse, gyorsítsa munkájukat.
 • Óvodai Zöldségek gyűjteménye E-book: Jelen E-book ahhoz nyújt segítséget, hogy az óvodás korú gyermekekben is elültessük a környezeti nevelés magvait, és azok kicsírázásában, fejlődésében nagy szerepet vállaló óvodapedagógus munkáját kidolgozott tevékenységekkel, foglalkozástervekkel megtámogassuk. Az Óvodai Zöldségek gyűjteményében közzétett foglalkozástervek szerzői is mind a környezeti nevelés iránt elhivatott óvodapedagógusok. Mindannyian eredményesen végezték el a 100% Zöld ovi – A Zöld Óvoda kritériumrendszere a gyakorlatban megvalósítva című továbbképzést, amely záró dolgozatként elkészített foglalkozástervek közül a legkiválóbb munkákat válogattuk ki. 16 szerző 23 foglalkozástervét és újrahasznosított ötleteit gyűjtöttük egy csokorba.

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert tartalmaz mindent, amire egy nevelési év során szüksége lehet.
 • Mert igazi innovatív, 21. századi gyermekre szabott kiadványokat foglal magába.
 • Mert ötletek, jó gyakorlatok, játéktár segít a napi munkában.
 • Mert hatalmas szakmai segítséget kaphat egy csomagban.

 

Fizetési módok:

 • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
 • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
 • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
 • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
 • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

A csomaghoz most kedvezményesen juthat hozzá! A csomag értéke 19.740 Ft, ehelyett a 14.990 Ft-ért vásárolhatja meg ingyenes postaköltséggel, amely által még többet spórol!

 

A csomag megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a  csomag árát. A személyes átvétel az irodánkban történik.

 


Bruttó:

19 740 Ft 14 990 Ft

ikonAjánljuk még