Óvodai ÉVES TERVEZŐ csomag


planner

A Neteducatio Kft. óvodai sikerkönyvei egy csomagban! Minden, ami az éves tervezéshez szükséges. 

 

 

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők
Azonosító:

Bruttó:

16 840 Ft 11 570 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg az éves tervezéshez nélkülözhetetlen óvodai szakkönyveket egy csomagban, kedvezményes áron!

 

Szakkönyveink, e-bookjaink segítő kezet nyújtanak az éves terv elkészítésében, ötletekkel, jó gyakorlatokkal, játéktárral inspirálva az óvodapedagógusokat a 21. század gyermekeinek nevelésében. Kiadványaink egész évben használható, kifogyhatatlan ötletkalapként nem hiányozhatnak az Ön könyvespolcáról sem.

 

A csomag tartalma:

 

Nótinné Csikós Marianna – Polyecskó Dóra: Óvodai https://neteducatio.hu/wp-content/uploads/2017/07/borito_polyecsko_neteducatio-427x600.jpgjátékkalendárium

Szakkönyvünk 800 játék- és tevékenységötletet tartalmaz, óvodai korcsoportokra bontva, fejlesztési lehetőségek ajánlásával, segítve ezzel a differenciálás elvének megvalósítását. A szakkönyv a nevelési év minden napjára tartogat 3-3 játékot, tevékenységötletet, melyek minden nap egy konkrét nevelési- fejlesztési területet fednek le. (Bővebb információ)

 

 

AZ ÓVÓ NÉNI ÍGY CSINÁLJA! – A 200 legötletesebb saját készítésű játék, hogy mókás legyen a fejlesztés

A közösségi oldalakon és a saját ötleteit tartalmazó honlapján oly népszerű szerző könyvében 200 olyan játékot gyűjtött össze, melyek bármelyik óvoda eszközkészletével megvalósíthatók, így könnyen és egyszerűen tud kreatív és változatos fejlesztő játékokat összeállítani. Minden napra több ötletet, lehetőséget kínál a szerző, mindezt  tematikusan, a fejlesztendő területekre koncentrálva. (Bővebb információ)

 

 

Kőrösi Adrienn: Megmozgató!borito_megmozgato_vegleges_2013_11_18-425x600

AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB SZAKKÖNYVÜNK AZ ÓVODAPEDAGÓGUSOK KÖRÉBEN!  Olyan ötletes mozgásfejlesztő játékok és gyakorlatok gyűjteménye, mely minden óvodapedagógus számára gyakorlati példát nyújt a napi testnevelés tevékenységének játékos, színes megvalósításához. 540 megmozgató játék és gyakorlat 180 napra külön tevékenységjavaslat mindhárom óvodai korcsoport számára gyakorlatok a heti egyszeri nagytestnevelésre, mini jógatanfolyam nagycsoportosok számára, gimnasztikus elemek, labdagyakorlatok, gyógytorna, lazító gyakorlatok. (Bővebb információ)

 

 

+ AJÁNDÉK E-bookok:

 

 

Barabásné Murgács Kinga: Óvodai ünnepek könyve (e-book)

Az óvodai ünnepek könyve című kiadvány célja, hogy azonnal felhasználható feladatterveket, kreatív ötleteket adjon az óvodapedagógusoknak a megemlékezések, ünnepek megtartásához, ezáltal segítse, gyorsítsa munkájukat.

 

Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában (e-book)

Az ovoneni.blog.hu szerzője, Nótinné Csikós Marianna neve garancia az innovatív, kreatív és kipróbált óvodai játékokra. Ezúttal a differenciálás szellemében készült a kiadvány, mely segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak az egyéni képességek minél hatékonyabb fejlesztésében. A játékok mellett kidolgozott tevékenységtervezeteket is talál az olvasó, melyekhez nyomtatható mellékletek is készültek.

 

Anyák napi tematikus e-book

Anyák napi műsor- és ajándékötletek óvodás gyermekeknek és általános iskola alsó tagozatos diákoknak.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!


Bruttó:

16 840 Ft 11 570 Ft