Óvodai ÉVES TERVEZŐ csomag


arm-1284248_1920

Tervezzen egyszerűen, gyorsan! Szakkönyveink tele vannak friss, azonnal adaptálható ötletekkel, csomagban kedvezőbb áron juthat hozzá.

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus
Azonosító:

Bruttó:

17 730 Ft 11 570 Ft

Részletes információ

 

 Szeretne gyorsabban és hatékonyabban tervezni?

 

Jól jönne egy-két projektötlet, és a mindennapos tornát is felfrissítené pár új játékkal? Ebben a csomagban mindent megtalál, ami az óvodai mindennapok tervezéséhez szükséges, ráadásul hihetetlenül kedvezményes áron!

 

Deák Virág: Éves NAP-TÁROGATÓborito_nap_11.03

Szakkönyvünk nem csak a legnépszerűbb óvodai jeles napokat tartalmazza, hanem csupa olyan, eddig talán kevésbé ismert jeles napot, mely potenciálisan érdekes lehet a gyerekek számára (nem utolsó sorban pedig könnyen beépíthető az óvodai projektekbe). A kiadvány a hozzájuk szorosan kapcsolódó mozgástevékenységeket, játékokat, kreatív ötleteket is tartalmazza, továbbá konkrét dalokat, meséket, verseket, mely nagy előny, hiszen nem kevés kutatómunkával jár az éppen aktuális témához ezek összegyűjtése. Spórolja meg a felesleges köröket, az Éves NAP-TÁROGATÓ leveszi a plusz terhet a válláról! Részletes információ ITT.

 

Karczewicz Ágnes: Óvodai ötletelő hónapról hónapra

Kötetünk tématerveket tartalmaz a nevelési év minden hónapjára, mely élménydússá és változatossá teszi mindennapjaikat, játszva fejleszt és közösségépítésre inspirál. Számtalan ötletet ad a differenciálásra, és – ami még egyedibbé teszi – a szülőkkel való szoros együttműködésre, együttnevelésre. A szerző igyekszik minden fejlesztési területet lefedve, a lehető legmélyrehatóbban kidolgozni egy-egy témát, ismertetve a célokat, a megvalósításhoz szükséges eszközöket, de komplett feladatlapokat is kínál számunkra, melyeket változtatás nélkül fel is használhatunk. BŐVEBBEN

 

 

jatek_kalendarium

Nótinné Csikós Marianna – Polyecskó Dóra: Óvodai játékkalendárium

Szakkönyvünk 800 játék- és tevékenységötletet tartalmaz heti bontásban, kapcsolódva az adott évszakokhoz kötődő ünnepi időszakokhoz, jeles napokhoz, segítve ezzel a különböző témahetek megvalósítását. Az ötletek óvodai korcsoportokra bontva jelennek meg, fejlesztési lehetőségek ajánlásával, így támogatva a differenciálás elvének megvalósítását. A játék – és tevékenységgyűjteményt ajánljuk azoknak az óvodapedagógusoknak, akik új ötleteket szeretnénk gyűjteni, és szeretnék egyszerűsíteni az óvodai adminisztrációt, hogy minél inkább a kreatív mindennapokra koncentrálhassanak. Részletes információk ITT.

 

 

 

Kőrösi Adrienn (szerk.): Megmozgató!borito_megmozgato_vegleges_2013_11_18-425x600

A kiadvány 540 megmozgató játékot és gyakorlatot tartalmaz a tanév 180 napjára, óriási segítséget nyújtva ezzel az óvodapedagógusok mindennapi munkájához. Ezzel a szakkönyvvel Önnek nem kell minden nap újabbnál újabb mozgásos gyakorlatokat kitalálnia, csupán ki kell nyitnia a kiadványt az aktuális napnál, és akár felkészülés nélkül is meg tudja tartani a napi kötelező testnevelést. A könyvben külön-külön, mindhárom óvodai korcsoport számára lebontva talál mozgásfejlesztő tevékenységjavaslatokat. A gyakorlatok a heti egyszeri nagytestnevelésre, nagycsoportosoknak szóló mini jógatanfolyamra, labdagyakorlatokra, gyógytornára, lazító gyakorlatokra kínálnak ötleteket. Részletes információk ITT.

 

 

 + ajándék e-book: 

Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában E-book: Az ovoneni.blog.hu szerzője, Nótinné Csikós Marianna neve garancia az innovatív, kreatív és kipróbált óvodai játékokra. Ezúttal a differenciálás szellemében készült a kiadvány, mely segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak az egyéni képességek minél hatékonyabb fejlesztésében. A játékok mellett kidolgozott tevékenységtervezeteket is talál az olvasó, melyekhez nyomtatható mellékletek is készültek.

 

+ szerkeszthető CSOPORTNAPLÓ MINTA, melyet felhasználhat munkája során!

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

17 730 Ft 11 570 Ft