“Óvó nénik kedvence” csomag pedagógusnapra/ ballagásra


christmas-2975401_1920
szatyorelza4lackfi_borito_final7Untitled-4NAGYOBB BETŰK

Kedves Szülők! Eljött a ballagások időszaka, hamarosan itt van a pedagógus nap is. Gondolkodtak már valami meglepetésen?

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus, Szülők
Azonosító:

Bruttó:

17 860 Ft 14 350 Ft

Részletes információ

 

Kedves Szülő! Eljött a ballagások időszaka, hamarosan itt van a pedagógus nap is. Gondolkodott már valami meglepetésen?

 

Bonbon és virág? Ennél sokkal kreatívabbat is találtunk! Lepje meg idén gyermeke pedagógusát valami igazán különlegessel!

 

Minden pedagógus örömmel fogadná „Óvó nénik kedvence!” csomagunkat, mely csupa olyan szakkönyvet és kedves ajándékot tartalmaz, amit nem csak a mindennapok során, de a pihenés időszakában is feltölti gyermeke pedagógusát.

 

Lássuk, mit is tartalmaz a csomag:

 • 1 db Elza Hajnalvölgyben című mesekönyv (3490 Ft), melyben egy óvodás kislány vidéki kalandjaiba csöppenhetünk bele. A történet lehetőséget nyújt a hagyományok ápolására, a közös időtöltésre, játékra, érzelmi nevelésre.

 

 • 1 db Óvodai Mondókás című mondókagyűjtemény (2990 Ft), mely színezőkkel és mókás rigmusokkal teszi még kellemesebb a gyerekeknek, szülőknek és óvodapedagógusoknak a napirend egyes szakaszait.

 

 • 1 db Az óvodapedagógusok NAGYKÖNYVE című szakkönyv (4190 Ft), mely nem hiányozhat egy óvodapedagógus eszköztárából sem. Tartalmazza mindazokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, melyek minden kisgyermekekkel foglalkozó szakembernek újra és újra tanulságul szolgálhatnak.

 

 • 1 db HarmóniaPedagógia – A pedagógusok pszichikai jólétének és boldogságfaktorának gyakorlati zsebkönyve című kiadvány (990 Ft), mely kiváló társ lehet csendes nyári délutánon, amikor a pedagógus is feltöltődik, új erőre kap, hogy szeptembertől teljes figyelemmel és odaadással tudja fogadni gyermekeinket.

 

 • 1 db pedagógus bögre (2890 Ft), melyből csak a legkiválóbb pedagógusok ihatnak!

 

A csomagot ízléses textil szatyorban küldjük (1800 Ft), melyen kedves felirat is olvasható. Gyermeke pedagógusa biztosan szívesen veszi majd ezt a nagyméretű, tartós táskát, hiszen mindig számtalan apróságot kell magával vinnie. 

 

 

A csomag értéke 16350 Ft, csomagunk azonban a töredékéért lehet az Öné.

 

Fogjon össze a csoport, ajándékozzanak valami személyeset, valami maradandót és hasznosan kedvenc óvó nénijüknek!

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

Hogyan jutok hozzá?

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

17 860 Ft 14 350 Ft