Óvó néni csomag


ovo_neni

A közkedvelt ovoneni.blog.hu szerzőjének, Nótinné Csikós Mariannának szakkönyvei és differenciálás témakörében készített e-bookja egy csomagban! Több száz kreatív ötlet, tevékenység inspiráció, segítség a mindennapokhoz és a tervezéshez is!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők
Azonosító:

Bruttó:

8 970 Ft 6 990 Ft

Részletes információ

 

 

Vásárolja meg kedvezményes áron az óvodai tervezést segítő kiadványainkat, melyek Nótinné Csikós Marianna, a nagysikerű ovoneni.blog.hu szerzőjének könyvei!

 

Az ,,Óvó néni csomag”nem hiányozhat egyetlen modern, jól felkészült óvodapedagógus eszköztárából sem!

 

A szerzőről: Nótinné Csikós Mariann szívügye a gyermeki kreativitás, a játék- és a képességfejlesztés. Elkötelezetten szerkeszti az ovoneni.blog.hu közösségi oldalt, ahol az országban és a határon túl élő pedagógusokkal közösen motiválják és segítik egymást. Óvodapedagógusként egy fejlesztő műhelyben, egyéni foglalkozás keretén belül segíti az óvodás korú gyermekeket. Egyik kedvenc gondolata Vekerdy Tamástól származik, ami jól leírja, mi is az, amiben hisz: „Legyél azzá, aki vagy! Ne azzá legyél, akivé én akarlak tenni.”

Debrecen

 

Nótinné Csikós Marianna: Az óvó néni így csinálja

Az ovoneni.blog.hu szerzője, és a közösségi oldalakon is oly népszerű szerző könyvében 200 olyan játékot gyűjtött össze, melyek bármelyik óvoda eszközkészletével megvalósíthatók, így könnyen és egyszerűen tud kreatív és változatos fejlesztő játékokat összeállítani. Minden napra több ötletet, lehetőséget kínál a szerző, mindezt  tematikusan, a fejlesztendő területekre koncentrálva. Részletes információ ITT.

 

Nótinné Csikós Marianna – Polyecskó Dóra: Óvodai játékkalendárium

Szakkönyvünk 800 játék- és tevékenységötletet tartalmaz heti bontásban, kapcsolódva az adott évszakokhoz kötődő ünnepi időszakokhoz, jeles napokhoz, segítve ezzel a különböző témahetek megvalósítását. Az ötletek óvodai korcsoportokra bontva jelennek meg, fejlesztési lehetőségek ajánlásával, így támogatva a differenciálás elvének megvalósítását. Részletes információ ITT.

 

Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában (E-book)

Nótinné Csikós Marianna neve garancia az innovatív, kreatív és kipróbált óvodai játékokra. Ezúttal a differenciálás szellemében készült a kiadvány, mely segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak az egyéni képességek minél hatékonyabb fejlesztésében. A játékok mellett kidolgozott tevékenységtervezeteket is talál az olvasó, melyekhez nyomtatható mellékletek is készültek. Részletes információ ITT.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!


Bruttó:

8 970 Ft 6 990 Ft