Modern mesesarok- könyvcsomag


still-life-1037378_640
Boritomanoselza4lackfi_borito_final7relax

A Neteducatio Kft. siker mesekönyvei egy csomagban!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

13 760 Ft 10 990 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg a Modern Mesesarok sikerkönyveit egy csomagban, kedvezményes áron!

 

A könyvekben mesék, versek, mondókák, tevékenységötletek, jó gyakorlatok találhatóak tanítóknak, óvodapedagógusoknak, szülőknek a 21. század gyermekire szabva. Kiadványaink mindegyike jól használható intézményi keretek között és otthon is.

 

A csomag tartalma:

 

  1. Lackfi János- Páll Viktória: Óvodai mondókás- Az óvodai napirend mondókásan- színezőselackfi_borito_finallown

Minden napirendhez egy-egy mondóka, és egy-egy színező társul, továbbá a fejlécben ötleteket adunk a lehetséges feldolgozásra is.

Az Óvodai mondókás kiadvány azzal a céllal készült, hogy mind az óvodapedagógus, mind a gyerekek számára színesebbé tegye az óvodai napirendet, játékossá, társas élménnyé tegye a napi rutint. Továbbá az óvodába készülő gyermekek számára motivációt adjon az óvodai élethez: a Mi fog ott történni? kérdésre játékosan választ adjon. Így családi napközik, bölcsődék nevelői, szülők számára is ajánljuk a kiadványunkat. A mondókák tanulását, elmélyítését fénymásolható színezők segítik. Emellett minden mondóka előtt a fejlécben ötleteket adunk a lehetséges feldolgozásra is. A mondókák számos projekt, téma feldolgozásába is beépíthetők külön-külön is. A színezők Horváth Ildi grafikus alkotásai. (BŐVEBB információ) 

 

2. Hanula Erika: Relaxmesék- lazító, csendesítő mesék óvodába, iskolábarelax

Felgyorsult, folyamatosan rohanó és fejlődő világunkban a gyerekek is így élik az életüket: felpörögve, gyorsabb ütemben, egyre több inger éri őket, több mindenhez kell alkalmazkodniuk. Mivel a mai gyerekek egyik legnagyobb ellensége a stressz és a mérhetetlen inger- és információdömping, így az óvodában, a tanórán is nehezebb őket lenyugtatni.

Azonban a mesék nemcsak a gyerekekre hatnak nyugtató hatással, hanem a pedagógusra is, aki felolvassa őket, hiszen a legtöbb mese mosolyt csal az arcunkra. Mind az óvodában, mind az iskolában bátran alkalmazhatjuk a relaxmeséket előképzettség nélkül, hiszen a kiadvány első felében számos módszertani ismeretet nyújt a relaxációs mesék vezetésére, a feldolgozásukhoz pedig kérdések formájában ötleteket ad a számunkra. (BŐVEBB információ)

 

3. Deák Virág: Elza Hajnalvölgybenelza_borito_final

A mese főszereplője Elza, egy budapesti óvodás kislány, akit a szülei egy rokon, Bandi bácsi óvó kezeire bíznak néhány napig. Mi történik a kislánnyal messze a nagyváros zajától? Annyit elmondhatunk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része és közben megismerkedik a palócok híres ételeivel és vendégszeretetével is.

Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolásavalamint az érzelmi nevelés,  a mese karakterei morális iránytűként szolgálhatnak a gyermekek érzelmi nevelésében, Hajnalvölgy csodái pedig közelebb hozzák a vidéken még élénken élő hagyományokat. A meseolvasás és a történet érzelemre fókuszált feldolgozása remek eszköz a gyermekekkel való kapcsolatfelvételre, érzelmeik kifejezésére és egy szeretettel teli környezet megteremtésére. (BŐVEBB információ)

 

4. Karczewicz Ágnes: Manóvilág az óvodábanBoritomanos

Karczewicz Ágnes csoportjában több mint 10 éve megjelentek a csínytevő manók. Hol ellopnak valamit, hol bajba jutnak és segítséget kérnek, teszik ezt mindazért, hogy a gyerekeknek érdekes kalandokban legyen részük, fejlődjön a problémamegoldó képességük, összekovácsolja a csoportot, és a varázslat, a mese is az óvodai élet része legyen.

A kiadvány célja, hogy ne csak a Cinege csoportban történjenek csodák, hanem minél több óvodapedagógus rátaláljon a manókra, és bevezesse az óvodai mindennapokba. A könyvben sok hasznos tanács, meseötlet és egy kedves történet található Tinóruról, a manóról. Ki is Tinóru? Milyen kalamajkákba keveri a családot? Karczewicz Ágnes legújabb kiadványából kiderül! (BŐVEBB információ)

 

Fizetési módok:

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg a Modern Mesesarok mind a négy kötetét egyben, kedvezményes áron!


Bruttó:

13 760 Ft 10 990 Ft

ikonAjánljuk még