„Modern Mesesarok” csomag


modern_mesesarok

A Neteducatio Modern Mesesarok sorozata most kedvezményes áron, csomagban lehet az Öné!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

13 760 Ft 9 990 Ft

Részletes információ

 

A Neteducatio Modern Mesesarok sorozata most kedvezményes áron, csomagban lehet az Öné!

 

A mesélés fontos része a gyermekek személyiségfejlődésének. A gyermekek érdeklődése folyamatosan változik, ezen kiadványok készítésekor is ezt tartottuk szem előtt. A Modern Mesesarok sorozat kiváló eszköze lehet egy-egy projektnek, mese-vers tevékenységnek, közös olvasásnak, mesélésnek. Terjedelmüknek köszönhetően a kisiskolások is szívesen veszik kézbe, hiszen egy-egy könyv elolvasása sikerélmény számukra, ami kiemelt fontosságú az olvasóvá nevelésben.

 

Deák Virág: Elza Hajnalvölgybenelza

A Neteducatio első saját kiadású meséje, mely fejezetenként kidolgozott,  kreatív tevékenységötleteket is tartalmaz a pedagógusok számára! A mese főszereplője Elza, egy budapesti óvodás kislány, akit a szülei egy rokon, Bandi bácsi óvó kezeire bíznak néhány napig. Mi történik a kislánnyal messze a nagyváros zajától? Annyit elmondhatunk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része és közben megismerkedik a palócok híres ételeivel és vendégszeretetével is. Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolása, valamint az érzelmi nevelés. Részletes információ ITT.

 

 

 

relax

Hanula Erika: Relaxmesék – lazító, csendesítő mesék óvodába, iskolába

Felgyorsult, folyamatosan rohanó és fejlődő világunkban a gyerekek is így élik az életüket: felpörögve, gyorsabb ütemben, egyre több inger éri őket, több mindenhez kell alkalmazkodniuk. Mivel a mai gyerekek egyik legnagyobb ellensége a stressz és a mérhetetlen inger- és információdömping, így az óvodában, a tanórán is nehezebb őket lenyugtatni. A relaxmese egy olyan eszköz minden pedagógus számára, amely megkönnyíti és támogatja a gyerekekkel való harmonikus közös munkát. Ezeknek a meséknek a célja, hogy a pedagógust segítsék a gyerekek lecsendesítésében, energetizálásában, a szorongás feloldásában. Részletes információ ITT.

 

 

 

Karczewicz Ágnes: Manóvilág az óvodábanBoritomanos

A kiadvány célja, hogy ne csak a Cinege csoportban történjenek csodák, hanem minél több óvodapedagógus rátaláljon a manókra, és bevezesse az óvodai mindennapokba. A könyvben sok hasznos tanács, meseötlet és egy kedves történet található Tinóruról, a manóról. A meselevelek könnyedén beépíthetőek a mindennapokba, egy-egy aktuális téma köré, így megkönnyítve az pedagógusok munkáját, a tervezést. E mellett számos, a feldolgozást segítő ötletet is tartalmaz a könyv, így akár egy komplett projekt alapjaként is megállja a helyét. Részletes információ ITT.

 

 

 

Lackfi János-Páll Viktória: Óvodai mondókáslackfi_borito_final7

Minden napirendhez egy-egy mondóka, és ezek megtanulását segítő színező társul, továbbá a fejlécben ötleteket adunk a lehetséges feldolgozásra is. Lackfi János mondókái játékos, összekacsintós versikék, melyek könnyen az óvodapedagógusok és a gyerekek nagy kedvencévé válhatnak! Az Óvodai mondókás kiadvány azzal a céllal készült, hogy mind az óvodapedagógus, mind a gyerekek számára színesebbé tegye az óvodai napirendet, játékossá, társas élménnyé tegye a napi rutint. Továbbá az óvodába készülő gyermekek számára motivációt adjon az óvodai élethez: a Mi fog ott történni? kérdésre játékosan választ adjon, így családi napközik, bölcsődék nevelői, szülők számára is ajánljuk a kiadványunkat. Részletes információ ITT.

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

13 760 Ft 9 990 Ft