„Modern Mesesarok” csomag


modern_mesesarok

A Neteducatio Modern Mesesarok sorozata most kedvezményes áron, csomagban lehet az Öné!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

13 760 Ft 10 990 Ft

Részletes információ

 

A Neteducatio Modern Mesesarok sorozata most kedvezményes áron, csomagban lehet az Öné!

 

A mesélés fontos része a gyermekek személyiségfejlődésének. A gyermekek érdeklődése folyamatosan változik, ezen kiadványok készítésekor is ezt tartottuk szem előtt. A Modern Mesesarok sorozat kiváló eszköze lehet egy-egy projektnek, mese-vers tevékenységnek, közös olvasásnak, mesélésnek. Terjedelmüknek köszönhetően a kisiskolások is szívesen veszik kézbe, hiszen egy-egy könyv elolvasása sikerélmény számukra, ami kiemelt fontosságú az olvasóvá nevelésben.

 

Deák Virág: Elza Hajnalvölgybenelza

A Neteducatio első saját kiadású meséje, mely fejezetenként kidolgozott,  kreatív tevékenységötleteket is tartalmaz a pedagógusok számára! A mese főszereplője Elza, egy budapesti óvodás kislány, akit a szülei egy rokon, Bandi bácsi óvó kezeire bíznak néhány napig. Mi történik a kislánnyal messze a nagyváros zajától? Annyit elmondhatunk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része és közben megismerkedik a palócok híres ételeivel és vendégszeretetével is. Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolása, valamint az érzelmi nevelés. Részletes információ ITT.

 

 

 

 

 

Karczewicz Ágnes: Hópihe utazása a Föld körül

hobagolyA kiadvány Karczewicz Ágnes 40 éves óvónői pályafutásának leghosszabb és talán legkülönlegesebb projektjét tartalmazza, melyet kidolgozva, az általa megírt, óvodai korosztályra szabott meselevelekkel (mesés elemeket is tartalmazó történetekkel) ad közre. A projekt során bejárhatjuk a Földet, egy csintalan bagolyfióka segítségével. Az utazás során hihetetlen kalandokba keverhetünk, megismerkedhetünk más kultúrákkal, sőt, megtanulhatjuk, hogy a Földünk kincseinek védelme közös feladtunk. A füzet tartalmazza Karczewicz Ágnes Cinege csoportjának éves tematikus tervét, az elkészített meseleveleket, melyeket egy az egyben átvehetünk, illetve az ezekhez ajánlott változatos tevékenységeket, így szinte azonnal saját csoportunkban s elindítható ez az izgalmas projekt. Részletes információ ITT.

 

 

 

Karczewicz Ágnes: Manóvilág az óvodábanBoritomanos

A kiadvány célja, hogy ne csak a Cinege csoportban történjenek csodák, hanem minél több óvodapedagógus rátaláljon a manókra, és bevezesse az óvodai mindennapokba. A könyvben sok hasznos tanács, meseötlet és egy kedves történet található Tinóruról, a manóról. A meselevelek könnyedén beépíthetőek a mindennapokba, egy-egy aktuális téma köré, így megkönnyítve az pedagógusok munkáját, a tervezést. E mellett számos, a feldolgozást segítő ötletet is tartalmaz a könyv, így akár egy komplett projekt alapjaként is megállja a helyét. Részletes információ ITT.

 

 

 

Lackfi János-Páll Viktória: Óvodai mondókáslackfi_borito_final7

Minden napirendhez egy-egy mondóka, és ezek megtanulását segítő színező társul, továbbá a fejlécben ötleteket adunk a lehetséges feldolgozásra is. Lackfi János mondókái játékos, összekacsintós versikék, melyek könnyen az óvodapedagógusok és a gyerekek nagy kedvencévé válhatnak! Az Óvodai mondókás kiadvány azzal a céllal készült, hogy mind az óvodapedagógus, mind a gyerekek számára színesebbé tegye az óvodai napirendet, játékossá, társas élménnyé tegye a napi rutint. Továbbá az óvodába készülő gyermekek számára motivációt adjon az óvodai élethez: a Mi fog ott történni? kérdésre játékosan választ adjon, így családi napközik, bölcsődék nevelői, szülők számára is ajánljuk a kiadványunkat. Részletes információ ITT.

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre fizetéssel: ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

13 760 Ft 10 990 Ft