A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak


FINAL_borito_vegeles_neteducatio_fegyverneki

Szeretnéd Te is „beengedni” az okoseszközöket óráidra, de nem tudod, hogyan tedd? Erre és még sok másra ad neked kész recepteket Modern Pedagógus sorozatunk legújabb darabja.

KITERJESZTETT VALÓSÁG tartalmakkal!

 

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 790 Ft 990 Ft

Részletes információ

 

 

Fegyverneki Gergő nagysikerű IKT-könyve után itt az új kiadvány, melyet Aknai Dóra Orsolyával hoztak létre, hogy segítsék a 21. századi tanárokat a “mobilkérdés” megoldásában. 

 

A mobiltanulás ábécéje kivétel nélkül minden pedagógushoz szól, függetlenül az infokommunikációs technológiákkal való viszonyától. Praktikus és olvasmányos bevezetője után – melyből kiderül, hogyan és mire használhatja az okoseszközöket – ABC rendben mutatja be a tanórán használható mobilalkalmazásokat természettudományos, humán és művészeti területekre egyaránt, melyek közt hatékonyan és gyorsan válogathatsz bármilyen kedvedre és tanórádra való applikációt. A QR-kódok segítségével pedig még keresnie sem kell, készüléke QR-kód olvasója azonnal az adott alkalmazáshoz irányítja.

Kiadványunk borítója és számos bemutatott applikációja pedig szó szerint életre kel a Netedu AR kiterjesztett valóság alkalmazás segítségével. Egyetlen innovatív pedagógus polcáról sem hiányozhat. MOBILRA FEL!

A könyvben megismertetett eszközöket alkalmazva hatékonyan és könnyedén tudja modernizálni tanóráit. Gyakorlati ötletek, tapasztalatok segítik abban, hogyan használja a felületeket, milyen feladatokat, tananyagot állítson össze a sikeres és eredményes munka érdekében.

 

A kiadvány felépítése:

 • Bejövő üzenet
 • Hogyan használjam ezt a könyvet?
 • Mobiltanulás – az elmélettől egyre inkább a gyakorlatig
 • Mobilalkalmazások A-tól Z-ig
 • Mellékletek
 • Elküldött üzenet

Oldalszám: 176 (B/5 méretű)

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert hiánypótló, egyedi.
 • Mert igazi innovatív, 21. századi eszközöket mutat be.
 • Mert digitális és mégis közérthető.
 • Mert minden pedagógusnak szüksége van egy ilyen 21. századi eszköztárra.

 

A szerzőkről:  

Aknai Dóra Orsolya gyógypedagógus, mesterpedagógus. Fejlesztő munkája során találkozott már szinte mindenfajta SNI-s gyermekkel. Jelenleg Várpalotán dolgozik, a 2017/18-as tanévtől mint utazó gyógypedagógus. Elsők között volt az országban, aki interaktív táblát és táblagépet használt a súlyosan-halmozottan sérült gyerekek fejlesztésében, amelyről több publikációja is megjelent. Blogjában (https://sniikt.wordpress.com/) is rendszeresen beszámol munkája tapasztalatairól. Az SNI-s tanulók fejlesztésében a legnagyobb kihívás számára a témák, témakörök tanítványaira szabása, a nekik megfelelő interaktív tananyag megalkotása. Folyamatosan keresi az új IKT-alapú fejlesztő eszközöket és módszereket, a sérült gyermekek számára is használható applikációkat, amelyeket A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak című kiadvány olvasóinak is bemutat. Az új pedagógiai lehetőségek keresése kapcsán álmodta meg, majd a Balázs Diák Kft. segítségével fejlesztettek ki két új SNI szoftvert, amelyek a Környezetünk hangjai és a Rejtőzködő állatok címet kapták.

Fegyverneki Gergő a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium magyar – mozgóképkultúra és médiaismeret szakos tanára, emellett trénerként is dolgozik. Tapasztalatokkal rendelkezik a hátrányos helyzetű általános iskolások felzárkóztatásában, a felsőoktatásban és a felnőttképzésben is. A digitáliskultúra-azonos pedagógiáról tartott előadásával 2015-ben Magyarországot képviselte a Németországban megrendezett G200 Youth Forum-on, ahol az Új szemléletek az oktatásban elnevezésű szekció társelnöki pozíciójára kérték fel. Tagja az IKT MasterMinds Kutatócsoportnak, valamint beválogatták a Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértői Programjába (Microsoft Innovative Educator Expert Program). Mindennapi munkája során szívesen foglalkozik az IKT-eszközökkel, hogy a digitális generáció hatékony oktatásához megtalálja a megfelelő utat. Az interaktív taneszközök mellett nagy figyelmet fordít a dramatikus irodalomtanításra, a meseterápiára és a kreatív médiapedagógiára.

A Netedu AR csak Androidon fut.

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre fizetéssel: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

  lassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 790 Ft 990 Ft