Megmozgató!


borito_megmozgato_vegleges_2013_11_18

Mozgásos ötletek a nevelési év minden napjára! A kiadvány olyan ötletes mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye, mely gyakorlati példát nyújt a mindennapos testnevelés játékos, színes megvalósításához!

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító: B87  

Bruttó:

3 790 Ft 2 500 Ft

Részletes információ

„Köszönöm, megkaptam a kiadványt! Még nem tudtam a gyerekekkel kipróbálni, de már belelapoztam, és nagyon meggyőzött! Köszönöm az ötleteket!” (L.D., Veszprém)

 

“Alig várom már, hogy átlapozhassam!!!!!!” ( K.A., Kiskőrös)

 

“Hasznos és praktikus könyv, mi szinte mindennap előkapjuk!” (P. T., keresztúri óvónő)

 

AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB SZAKKÖNYVÜNK AZ ÓVODAPEDAGÓGUSOK KÖRÉBEN!  Olyan ötletes mozgásfejlesztő játékok és gyakorlatok gyűjteménye, mely minden óvodapedagógus számára gyakorlati példát nyújt a napi testnevelés tevékenységének játékos, színes megvalósításához.  Önnek nem kell minden nap újabbnál újabb mozgásos gyakorlatot kitalálnia, csupán ki kell nyitnia a kiadványt az aktuális napnál, és akár felkészülés nélkül is megtudja tartani a napi kötelező testnevelést. Az óvodai nevelési év 180 napjára külön-külön ötletet ad a kiscsoportos, a középsős, valamint a nagycsoportos gyermekek mozgásfejlesztésére, 540 ötlet összesen!

Mi mindent tartalmaz? 540 megmozgató játék és gyakorlat 180 napra külön tevékenységjavaslat mindhárom óvodai korcsoport számára gyakorlatok a heti egyszeri nagytestnevelésre mini jógatanfolyam nagycsoportosok számára gimnasztikus elemek, labdagyakorlatok gyógytorna, lazító gyakorlatok   A kiadvány tartalma: Előszó Mozgásfejlesztés hónapok szerint Szeptember Október November December Január Február Március Április Május Jógagyakorlatok kivitelezése Források Ajánló Vásárolja meg most, hiszen ez minden óvoda eszköztárában nélkülözhetetlen!  

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

  • Mert gyakorlatias ötleteket tartalmaz.
  • Mert a napi mozgás és testnevelés kifejezetten fontos.
  • Mert változatos, színes ötletekkel szeretteti meg a gyerekekkel a testmozgást.
  • Mert nem kell mindig új terveket kidolgoznia, hiszen ezeket a könyv készen adja.
  • Mert izgalmas, mozgalmas és játékos ötletek gyűjteménye.

 

10.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás!

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Külföldre történő megrendelés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat! (info@neteducatio.hu)

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 790 Ft 2 500 Ft

ikonAjánljuk még