Matekos tanítók csomagja


mathematics-1044079_960_720

Csomagban olcsóbb! Kedvenc kiadványainkból válogattunk matekos tanítók számára.

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

10 959 Ft 8 770 Ft

Részletes információ

 

Kedves matekos tanítók!

Az Önök számára készült el ez a kedvezményes csomag, csupa olyan kiadvánnyal, mely megkönnyíti a felkészülést az órákra, friss ötleteket, játékokat, módszereket tartalmaz. Reméljük elnyeri a tetszésüket és Önök is erősíteni fogják a modern pedagógusok táborát.

 

Matematikai gondolkodó feladatsorok 1-4. osztály számára

Hogyan lehet színesebbé, játékosabbá, szerethetővé tenni a matematikát? A Matematikai gondolkodókban megtalálja a választA 70 oldalas kiadvány 20 db matematikai gondolkodó feladatsort (200 db feladatot) tartalmaz azok megoldásaival, továbbá összegző táblázatokban mutatja be a feladatok fejlesztési területeit. Gazdagítsa gyakorlati eszköztárát a matematikai gondolkodókkal! Részletes informácisó

 

abc_mobil_bor--to_fegyverneki_veglegeslow-410x600

Fegyverneki Gergő – Aknai Dóra Orsolya: A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak

A mobiltanulás ábécéje kivétel nélkül minden pedagógushoz szól, függetlenül az infokommunikációs technológiákkal való viszonyától. Praktikus és olvasmányos bevezetője után – melyből kiderül, hogyan és mire használhatja az okoseszközöket – ABC rendben mutatja be a tanórán használható mobilalkalmazásokat természettudományos, humán és művészeti területekre egyaránt, melyek közt hatékonyan és gyorsan válogathatsz bármilyen kedvedre és tanórádra való applikációt. A QR-kódok segítségével pedig még keresnie sem kell, készüléke QR-kód olvasója azonnal az adott alkalmazáshoz irányítja. Kiadványunk borítója és számos bemutatott applikációja pedig szó szerint életre kel a Netedu AR kiterjesztett valóság alkalmazás segítségével. A könyvben megismertetett eszközöket alkalmazva hatékonyan és könnyedén tudja modernizálni tanóráit. Gyakorlati ötletek, tapasztalatok segítik abban, hogyan használja a felületeket, milyen feladatokat, tananyagot állítson össze a sikeres és eredményes munka érdekében. (Bővebb információ)

 

 

 

Szorzókerék

Egy könnyedén összerakható, vidám, színes eszköz, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen! Ez az egyszerű, ám roppant hasznos eszköz nemcsak a tanórák hangulatát változtatja meg, hanem nagymértékben fejleszti a gyerekek önállóságát és segíti őket a tanulásban. Részletes információ ITT.

szabada játék

 

 

Pándiné Csajági Mária: Szabad a játék–Legyen élmény a tanulás játékos módszerekkel!

Mindnyájan, akik gyerekekkel foglalkozunk, tapasztaljuk, hogy a XXI. század gyermekének újfajta, komplexebb tanulást segítő módszerekre van szüksége. E kiadvány megvásárlásával egy olyan eszközt kap a kezébe, melynek segítségével a játék, az élmény tanórái, mindennapjai részévé válhat. Átlátható struktúrájának köszönhetően minden, a választott játékkal kapcsolatos jellemzőt könnyedén megtalálhat, így lerövidülhet a tanórákra való felkészülési ideje. Feladatai használhatók tanórára való ráhangolódásra, jelentésteremtésre és reflektálásra egyaránt. Számonkéréshez, tananyag- feldolgozáshoz, 5 perces vagy egész órát felölelő játékokhoz is ötletet nyerhet belőle. Részletes információ ITT.

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint
  • Bankkártyával történő fizetés: 890 Ft
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
  • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

Hogyan jutok hozzá?

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Bankkártyás fizetéssel van lehetősége kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

10 959 Ft 8 770 Ft