Kulcs könyvek egy csomagban


kulcskönyv

A Neteducatio Kft. sikerkönyvei egy csomagban! 

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

7 380 Ft 5 000 Ft

Részletes információ

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg az a Z generáció tanításához nélkülözhetetlen szakkönyveket egy csomagban, kedvezményes áron!

„Szakkönyveink, e-bookjaink segítő kezet nyújtanak a Z generáció újfajta igényeihez való megfelelésben, ötletekkel, jó gyakorlatokkal, játéktárral inspirálva a pedagógusokat a 21. század gyermekeinek nevelésében. Ez a fajta innováció minden bizonnyal növelni fogja diákjai belső motivációját! Kiadványaink egész évben használható, kifogyhatatlan ötletkalapként nem hiányozhatnak az Ön könyvespolcáról sem.”

 

 

A csomag tartalma:

Kulcs az új generációs szülőkhöz

Ez a könyv azért született, hogy kézzelfogható, gyakorlatias tanácsokat adjon a pedagógus olvasók számára arról, hogyan lehet úgy kommunikálni a szülőkkel, hogy az ténylegesen segítse őket abban, hogy magabiztosabbá, hatékonyabbá válhassanak szülői szerepükben. A pedagógus társszakmák szakemberi által megfogalmazott gondolatokról olvashatsz benne, amiket kifejezetten nekünk szántak, ránk szabva, hogy felhasználhassuk őket a gyakorlati munkában. (Bővebb információ)

 

 

 

 

Kulcs az új generációhoz

A kiadvány kulcs a jövő generációjához. Segít „újratanulni„ a gyerekeket, és megmutatja, hogy miként is tudunk ma óvodapedagógusként eredményesek lenni.

 

A mai gyerekek egészen más környezetből érkeznek hozzánk, mint 20-50 évvel ezelőtt. Más ingerek veszik őket körül és ennek mi, pedagógusok érezzük is a hatását az óvodában. Ha megértjük, hogy mi történik a világgal, a gyerekekkel és a szülőkkel, akkor képesek leszünk önmagunkban észrevenni azokat az értékeket, melyek segítségével megtalálhatjuk a helyünket ebben az új, változó, bizonytalan mégis izgalmas világban. (Bővebb információ)

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – SZÜNETEL
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!

 


Bruttó:

7 380 Ft 5 000 Ft