Társasjáték az iskolában: Kreatív társasjáték sablon és ötlettár – Hatékony és kreatív tanulássegítő módszer


18
20161128_163659-01

Ötletes, sokoldalú eszköz minden pedagógus kezébe! Mindössze egy könyv áráért!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 890 Ft

Részletes információ

 

Könnyítse meg a tanulási folyamat bármelyik lépcsőjét egy kreatív és színes társasjátékkal, mely a gyermekek számára külön élményt fog nyújtani!

 

Az interaktív feladatokból készült társasjátékot a tanulási folyamat bármely résztevékenységénél segítségül hívhatja, csupán némi kreativitásra és csoportalakításra lesz szüksége. Különlegessége abban áll, hogy jellemzően nem a tanár tanítja a gyerekeket, hanem maga a játék. A társasjáték ugyanakkor pedagógiai aranybánya, sokféle készség és élethelyzet begyakorolható általa.

A tanulási folyamat szinte bármely részén sikeresen használhatja: ismétlés, számonkérés, új anyag bevezetése/feldolgozása, gyakorlás vagy összegzés egyaránt kivitelezhető játszva is. Új, kreatív termékünk, színes és vidám arculata mellett tartalmaz egy füzetet is, mely a társasjáték széleskörű tanórai felhasználáshoz ad ötleteket.

A csomag 1db 42×60 cm-es táblát tartalmaz A4-es méretre hajtva, és egy használati útmutatót, mely igyekszik minél több kreatív ötletet felsorakoztatni a társasjáték tanórai felhasználásra. A termék bábukat, kockát nem tartalmaz, viszont a kapcsolódó kisfüzet számos játékos, és könnyen megvalósítható, ötletes alternatívát kínál a bábuk elkészítésére. A játékot és az ötlettárat, visszazárható celofáncsomagolásban szállítjuk.
Ajánlott életkor: alsó és felső tagozatos, középiskolás tanulók számára.

 

Miért érdemes a Neteducatio társasjáték sablonját választani?

 • Mert kreatív és színes, vidám grafikájú;
 • Mert pénztárca kímélő, hiszen minőségi anyaga ellenálló, így biztosított a tartós használat, egy sablonnal évekig több különböző osztályban is bármikor játszhatnak a gyerekek.;
 • Mert az útmutató ötleteket ad azoknak, akik bizonytalanok a felhasználási lehetőségekben;
 • Mert alsó és felső tagozatos diákok és középiskolások körében is használható;

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 890 Ft