A-Z óvoda: Karczewicz Ágnes óvodai módszere a gyakorlatban 40 év gyakorlattal, ötletekkel, történetekkel, tervekkel


azovoda

Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, Reggio pedagógiájára alapozva, környezeti, hagyományőrző, művészeti programokkal, technikákkal, módszerekkel bővítette, melyet kulcsszavas rendezésben ad közre azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen ismerik meg 40 év tapasztalatát.  Mindezt gyakorlatorientáltan, élményszerűen teszi, sok-sok ötlettel, játékleírással, tervezettel, ezáltal a kiadvány bármikor elővehető módszertani segédkönyvként funkcionál. A sok-sok […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

4 190 Ft

Részletes információ

Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, Reggio pedagógiájára alapozva, környezeti, hagyományőrző, művészeti programokkal, technikákkal, módszerekkel bővítette, melyet kulcsszavas rendezésben ad közre azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen ismerik meg 40 év tapasztalatát.

--gi2 Mindezt gyakorlatorientáltan, élményszerűen teszi, sok-sok ötlettel, játékleírással, tervezettel, ezáltal a kiadvány bármikor elővehető módszertani segédkönyvként funkcionál. A sok-sok történet segítségével magunk is a Cinege csoport részesei lehetünk, a magunkévá tehetjük a praktikus ötleteket, melyek mind a gyerekek, mind a szülőkkel való kommunikációban hasznos segítség lehet a számunkra.

Ági módszertana a gyerekekre épít, így az a 21. századi alfa generációhoz, a ma gyerekéhez és a szüleihez ad kulcsot, ezáltal olyan problémákra, nehéz helyzetekre is megadja a választ, amivel 2019-ben az óvodapedagógus küzd. 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert gyakorlatias
 • Mert öletekben, megoldásokban gazdag
 • Mert 40 év tapasztalatát fogja össze

 

A szerzőről:

A szerzőről: Karczewicz Ágnes óvodapedagógusként dolgozik közel 40 éve. Hosszú idő óta Freinet pedagógiai rendszerét követi. Tőle tanulta, hogy bár irányok vannak, a megvalósulás azonban az egyéni felismerés, tudás és kreativitás függvénye. Munkájának célja a személyközpontú, aktív, tevékeny óvodai élet szervezése, valamint a saját közösség megteremtése a gyerekek, szüleik és az óvodában dolgozók együttese által.
Kincsek és kacatok óvodáknak, szülőknek, gyerekeknek blog sikeres szerzője.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

4 190 Ft