Játékos-mesés óvoda könyvcsomag


child-315049_1280

Játékos mesék, mesés játékok a Neteducatio Kft. sikerkönyveiben, mindez most kedvezményes áron, egy csomagban!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

18 540 Ft 14 760 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg az óvodai mindennapokat segítő mesés, játékos tevékenységeket tartalmazó könyveket egy csomagban, most kedvezményes áron!

 

Szüksége van innovatív ötletekre a mindennapokhoz? Frissítené eszköztárát valami újjal? Szívesen utazik a gyermekekkel a mesék varázslatos világába? Esetleg felmerültek Önben kérdések a differenciálás gyakorlati megvalósítását illetően? Akkor Önnek a Játékos-mesés óvoda könyvcsomagra van szüksége!

A könyvekben mesék, játékok, tevékenységötletek, jó gyakorlatok találhatóak óvodapedagógusoknak 21. század gyermekire szabva. Kiadványaink mindegyike megkönnyíti az óvodai mindennapokat és a pedagógusok felkészülését. Mindez 4 szakkönyvben és 2 elektronikus kiadványban kihagyhatatlan áron!

 

 • Karczewicz Ágnes: Manóvilág az óvodában

Karczewicz Ágnes csoportjában több mint 10 éve megjelentek a csínytevő manók. Hol ellopnak valamit, hol bajba jutnak és segítséget kérnek, teszik ezt mindazért, hogy a gyerekeknek érdekes kalandokban legyen részük, fejlődjön a problémamegoldó képességük, összekovácsolja a csoportot, és a varázslat, a mese is az óvodai élet része legyen.

A kiadvány célja, hogy ne csak a Cinege csoportban történjenek csodák, hanem minél több óvodapedagógus rátaláljon a manókra, és bevezesse az óvodai mindennapokba. A könyvben sok hasznos tanács, meseötlet és egy kedves történet található Tinóruról, a manóról. Ki is Tinóru? Milyen kalamajkákba keveri a családot? Karczewicz Ágnes legújabb kiadványából kiderül! 

 

 • Hanula Erika: Relaxmesék- lazító, csendesítő mesék óvodába, iskolába

Felgyorsult, folyamatosan rohanó és fejlődő világunkban a gyerekek is így élik az életüket: felpörögve, gyorsabb ütemben, egyre több inger éri őket, több mindenhez kell alkalmazkodniuk. Mivel a mai gyerekek egyik legnagyobb ellensége a stressz és a mérhetetlen inger- és információdömping, így az óvodában, a tanórán is nehezebb őket lenyugtatni.

Azonban a mesék nemcsak a gyerekekre hatnak nyugtató hatással, hanem a pedagógusra is, aki felolvassa őket, hiszen a legtöbb mese mosolyt csal az arcunkra. Mind az óvodában, mind az iskolában bátran alkalmazhatjuk a relaxmeséket előképzettség nélkül, hiszen a kiadvány első felében számos módszertani ismeretet nyújt a relaxációs mesék vezetésére, a feldolgozásukhoz pedig kérdések formájában ötleteket ad a számunkra.

 

 • Ember Gabriella: Utazás a varázsösvényen

Induljon el a gyerekekkel a Varázsösvényen! Nekivághatnak egy olyan utazásnak, ahol szárnyalhat a képzelet, szabad utat kap a kreativitás, és ahol játékba ágyazottan lehet tevékenykedni, tapasztalatokat gyűjteni, fejlődni és tanulni. A kiadvány 10 témában, összesen 148 játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységet mutat be, melyek speciálisan az iskolába készülő 5-7 éves korosztály számára lettek kidolgozva. 

 

 • Pálfi Judit: Mesepárnás Mesecsoda

A mesepárna sokkal több a mesélés helyszínéül szolgáló ülő alkalmatosságnál, maguk a szereplők és a történet is megelevenedik rajta. Szakkönyvünk a módszer ismertetésén túl 11 csodálatos mesét dolgoz fel a mesepárna segítségével. Kiadványunkban a szerző rendhagyó módon összekapcsolta a mesélést a bábozással, így a történet megelevenedik a gyerekek előtt, segít nekik elképzelni az eseményeket és interaktívvá teszi a tevékenységet, hiszen így bárki a mesélés részévé válhat.

A kiadvány a mesék és foglalkozások leírása mellett részletesen bemutatja az előkészületeket, a mesepárna elkészítésének módját és technikáját, így a pedagógusnak nem kell mást tennie, csak elvarázsolni a gyerekeket a mesék birodalmába

 

+ AJÁNDÉK E-bookok:

 • Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában (E-book): Az ovoneni.blog.hu szerzője, Nótinné Csikós Marianna neve garancia az innovatív, kreatív és kipróbált óvodai játékokra. Ezúttal a differenciálás szellemében készült a kiadvány, mely segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak az egyéni képességek minél hatékonyabb fejlesztésében. A játékok mellett kidolgozott tevékenységtervezeteket is talál az olvasó, melyekhez nyomtatható mellékletek is készültek.
 • Varázskendős utazások – Anyanyelvi fejlesztés az óvodában-E-book: A Varázskendős utazások kalandos barangolásra invitálja a kicsiket a mesevilág és a képzelet országába. Kalandozzunk a kicsikkel az Ősz és a Tavasz birodalmába, látogassunk el Madárfalvára; minden egyes történet egy külön élményt nyújt, ezáltal játékosabb már nem is lehetne a tanulás. A játékos, anyanyelvi fejlesztés témájú tevékenységtervezeteket felsorakoztató kiadvánnyal az óvodapedagógusok könnyedén betekintést nyerhetnek a mesepárna, a drámapedagógia és a kooperatív csoportmunka módszerébe.

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert tartalmaz mindent, amire egy nevelési év során szüksége lehet.
 • Mert igazi innovatív, 21. századi gyermekre szabott kiadványokat foglal magába.
 • Mert ötletek, jó gyakorlatok, játéktár segít a napi munkában.
 • Mert hatalmas szakmai segítséget kaphat egy csomagban.

 

Fizetési módok: 

 • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
 • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
 • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
 • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik.
 • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

A csomaghoz most kedvezményesen juthat hozzá! A csomag értéke 18.540 Ft, ehelyett a 14.760 Ft-ért vásárolhatja meg ingyenes postaköltséggel, amely által még többet spórol!

 

A csomag megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a  csomag árát. A személyes átvétel az irodánkban történik.


Bruttó:

18 540 Ft 14 760 Ft