HarmóniaPedagógia-A pedagógusok pszichikai jólétének és boldogságfaktorának gyakorlati zsebkönyve


Untitled-4

A kötet, amelyre minden pedagógusnak szüksége van a nyáron a teljes felfrissüléshez! Átmeneti készlethiány! Sajnos a termék jelenleg nem rendelhető

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

990 Ft

Részletes információ

 

A nyári szünet alatt minden pedagógusnak szüksége van a lelki felfrissülésre ahhoz, hogy új lendülettel kezdhesse a szeptembert. Ehhez nyújt nagyszerű segítséget ez a zsebfüzet!

A nagysikerű “21 nap a boldogság és a siker útján-pedagógusoknak” című program alapján!

 

Mindenki szeretne napról napra boldogan, mosolyogva belépni az iskolába, az óvodába, vagy bármilyen köznevelési intézménybe, és stresszmentesen, könnyedén venni a napot.

 

Ez a személyes hangvételű, gyakorlati zsebfüzet pontosan ezt nyújtja Neked: lélekfrissítő programot, amely önismereti gyakorlatokból, receptekből áll, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy év végén letedd azt a bizonyos követ, ami egész évben nyom, év elején könnyedebben kezd a nevelési évet, évközben elégedettebb, boldogabb életet élj, ezáltal megelőzd a kiégést.

 

Kívánjuk, hogy a Te is megtapasztald, hogy a boldogság belülről fakad, és Te is képes vagy napról napra mosolyogva „állni a katedrán”!

 

A kiadvány felépítése:

 • Mi a HarmóniaPedagógia füzet célja?
 • START!
 1. Szakmai sikerek
 2. Pozitív elismerés készsége
 3. A Te értékeid
 4. A tanítványaid, csoportodba járó gyerekek értékei
 5. A boldogság, mint elérendő cél
 6. Személyes kapcsolatok, a család
 7. A stressz és a kezelése
 8. Személyes jövőkép tervező
 • Búcsú
 • Hivatkozásjegyzék
 • Ajánló

Oldalszám: 36 (A/5 méretű)

 

A Szerzőről: Többéves pedagógusi tapasztalattal a hátam mögött, jól tudom, hogy ma egy pedagógus mennyire leterhelt, milyen elvárásoknak kell megfelelnie, és meg kell küzdenie azért, hogy elismerjék a munkáját. A Neteducatio Kft. ügyvezetőjeként nap, mint nap azon dolgozom, hogy a pedagógusok életét könnyebbé és sikeressé tegyem, hogy meglássák magukban az értéket, és büszkén és mosolyogva végezzék a hivatásukat, a gyermekek nevelését. Fontos számomra, hogy a jövő nemzedéke boldogan gondoljon vissza az iskolás éveire, és szép emlékeik legyenek a tanítóikról.

 

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert nem csak szakmailag kell folyamatosan megújulnunk, hanem lelkileg is!
 • Mert a kiadvány gyakorlatias, személyes hangvételű, a gyakorlatok pedig kifejezetten a pedagógusoknak lettek kidolgozva.
 • Mert segíti feldolgozni a tanév alatt történt eseményeket, ezáltal le tudjuk tenni a terhet, újult erővel tudunk nekivágni a következő tanévnek, nevelési évnek.

 

Fizetési módok:

   • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
   • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
   • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
   • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
   • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
   • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja

 


Bruttó:

990 Ft