„Fegyverneki Gergő” csomag


Fegyverneki_csomag

Fegyverneki Gergő iskolai sikerkönyvei egy csomagban! Minden, ami az eredményes IKT-használathoz szükséges! Most kedvezményes áron.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

12 070 Ft 10 500 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

 

Vásárolja meg az a Z generáció tanításához nélkülözhetetlen iskolai szakkönyveket Fegyverneki Gergő tollából egy csomagban, kedvezményes áron!

 

„ A gyerekeknél lévő mobileszközökkel – még ha csak tanulópáronként vagy kisebb csoportonként csak egy-egy készülék áll rendelkezésre – sokak tehetünk az osztály motiválásáért. Az okostelefonok és/vagy tabletek praktikus és multifunkcionális taneszközzé válhatnak, amellyel a közös tudásépítés és más fontos kompetenciák fejlesztése is támogatható.”

 

A csomag tartalma:

 

Fegyverneki Gergő: IKT-s ötlettár 

(Nemcsak) kezdőknek mutatja be az IKT-eszközök iskolai felhasználásnak lehetőségeit. Egyéni struktúrájának köszönhetően hatékonyan és egyszerűen használható ötletgyűjtésre és új webes felületek megismerésére egyaránt, hiszen a 21. századi tanár eszköztárából nem hiányozhatnak a változatos infokommunikációs technológiák. A kiadvány életkortól és tapasztalattól függetlenül szolgálhat újdonsággal olvasóinak. Korszerű óratervmátrixa segítségével bárki könnyedén beemelheti az IKT-eszközöket a tanulási-tanítási folyamat bármely tevékenységébe, hiszen nincs olyan téma, melyet ne lehetne felrázni egy kis IKT-val! (Bővebb információ) 

 

Fegyverneki Gergő – Aknai Dóra Orsolya: A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak

 

A mobiltanulás ábécéje kivétel nélkül minden pedagógushoz szól, függetlenül az infokommunikációs technológiákkal való viszonyától. Praktikus és olvasmányos bevezetője után – melyből kiderül, hogyan és mire használhatja az okoseszközöket – ABC rendben mutatja be a tanórán használható mobilalkalmazásokat természettudományos, humán és művészeti területekre egyaránt, melyek közt hatékonyan és gyorsan válogathatsz bármilyen kedvedre és tanórádra való applikációt. A QR-kódok segítségével pedig még keresnie sem kell, készüléke QR-kód olvasója azonnal az adott alkalmazáshoz irányítja.

Kiadványunk borítója és számos bemutatott applikációja pedig szó szerint életre kel a Netedu AR kiterjesztett valóság alkalmazás segítségével. A könyvben megismertetett eszközöket alkalmazva hatékonyan és könnyedén tudja modernizálni tanóráit. Gyakorlati ötletek, tapasztalatok segítik abban, hogyan használja a felületeket, milyen feladatokat, tananyagot állítson össze a sikeres és eredményes munka érdekében. (Bővebb információ)

 

Váczi Dorottya – Méhes Zsófia – Fegyverneki Gergő: Tiéd a pálya! Projekt- és feladatbank pályaorientációs témanapra pedagógusoknak

„A gyermek a legtökéletesebb teremtmény, mert egyedül ő tudja megalkotni saját egyéniségét. A gyermek lelke lágy viaszhoz vagy fehér papírhoz hasonló, ahová magának a gyermeknek kell belevésni a képzeteket.” Maria Montessori

Mi ebben a mi feladatunk? Az oktatási-nevelési intézményeknek és bennük minden pedagógusnak egyik legfontosabb feladata, hogy a tanítás, nevelés mellett segítsen megtalálni a gyermeknek, mi az, amiben igazán örömét leli, ami elvezeti őt a boldoguláshoz a nagybetűs életben. A 2017/2018-as tanévben a tanítás nélküli munkanapok száma ugyan megnőtt eggyel, de ennek a plusz napnak a felhasználása kötött, hiszen kötelező pályaorientációra fordítani.

Célunk segítséget nyújtani az intézményeknek egy változatos, interaktív, széleskörű és valóban hasznos projektnap megrendezéséhez, valódi utakat mutatva, ajtókat nyitva a tanulóknak a világra, melynek jobb megismerése segíthet magunkat is megfelelően pozícionálni az élet bonyolult forgatagában. Különböző pályaorientációval kapcsolatos feladattípusok adnak egy-egy állomást, mely létrehozásához számtalan feladatötletet és fénymásolható vagy letölthető feladatlapot is adunk. (Bővebb információ)

 

Fegyverneki Gergő: A kaméleon-pedagógus így csinálja…

Fegyverneki Gergő a neteducatio.hu olvasószobájában publikált cikkei “A kaméleon-pedagógus így csinálja” címmel nagy érdeklődésre tettek szert azon pedagógusok körében, akik megérezték a változás szelét és szeretnének 21. századi tanárrá válni.

E kiadvány a megjelent cikkeket egy csokorba gyűjtve, reflexiós kérdésekkel igyekszik rávezetni olvasóit, hogyan változtathatnának módszertanukon, hogyan idomulhatnának jobban a 21. század elvárásaihoz. Így e könyvecske mintegy munkafüzetként is funkcionál.

Minden pedagógus számára ajánljuk a napi 5 perc alatt olvasható rövid fejezeteit, melyekkel a módszertani “felfrissülés” garantált! (Bővebb információ)

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!


Bruttó:

12 070 Ft 10 500 Ft