„Eredményes szeptember” csomag


39941679 – e-book, stack of books

A Neteducatio Kft. iskolai sikerkönyvei egy csomagban! Minden, ami az eredményes évkezdéshez szükséges.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

17 140 Ft 11 920 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg az a Z generáció tanításához nélkülözhetetlen iskolai szakkönyveket egy csomagban, kedvezményes áron!

 

„Szakkönyveink, e-bookjaink segítő kezet nyújtanak a Z generáció újfajta igényeihez való megfelelésben, ötletekkel, jó gyakorlatokkal, játéktárral inspirálva a pedagógusokat a 21. század gyermekeinek nevelésében. Ez a fajta innováció minden bizonnyal növelni fogja diákjai belső motivációját! Kiadványaink egész évben használható, kifogyhatatlan ötletkalapként nem hiányozhatnak az Ön könyvespolcáról sem.”

 

A csomag tartalma:

Fegyverneki Gergő: IKT-s ötlettár borito_pt_21.

(Nemcsak) kezdőknek mutatja be az IKT-eszközök iskolai felhasználásnak lehetőségeit. Egyéni struktúrájának köszönhetően hatékonyan és egyszerűen használható ötletgyűjtésre és új webes felületek megismerésére egyaránt, hiszen a 21. századi tanár eszköztárából nem hiányozhatnak a változatos infokommunikációs technológiák. A kiadvány életkortól és tapasztalattól függetlenül szolgálhat újdonsággal olvasóinak. Korszerű óratervmátrixa segítségével bárki könnyedén beemelheti az IKT-eszközöket a tanulási-tanítási folyamat bármely tevékenységébe, hiszen nincs olyan téma, melyet ne lehetne felrázni egy kis IKT-val! (Bővebb információ) 

 

 

Pándiné Csajági Mária: Szabad a játék–Legyen élmény a tanulás játékos módszerekkel!szj bor

A játszva tanulásnál már csak a játszva tanítás a jobb! Új kötetünk segítségével a játék a tanítás-tanulás minden tevékenységét élményszerűbbé, izgalmasabbá varázsolja. Nemcsak humán területen tanító pedagógusoknak ajánljuk. IKT ötletekkel! Átlátható struktúrájának köszönhetően minden, a választott játékkal kapcsolatos jellemzőt könnyedén megtalálhat, így lerövidülhet a tanórákra való felkészülési ideje. Feladatai használhatók tanórára való ráhangolódásra, jelentésteremtésre és reflektálásra egyaránt. Számonkéréshez, tananyag- feldolgozáshoz, 5 perces vagy egész órát felölelő játékokhoz is ötletet nyerhet belőle. (Bővebb információ)

 

Fegyverneki Gergő: A kaméleon-pedagógus így csinálja…Print

Fegyverneki Gergő a neteducatio.hu olvasószobájában publikált cikkei “A kaméleon-pedagógus így csinálja” címmel nagy érdeklődésre tettek szert azon pedagógusok körében, akik megérezték a változás szelét és szeretnének 21. századi tanárrá válni.

E kiadvány a megjelent cikkeket egy csokorba gyűjtve, reflexiós kérdésekkel igyekszik rávezetni olvasóit, hogyan változtathatnának módszertanukon, hogyan idomulhatnának jobban a 21. század elvárásaihoz. Így e könyvecske mintegy munkafüzetként is funkcionál.

Minden pedagógus számára ajánljuk a napi 5 perc alatt olvasható rövid fejezeteit, melyekkel a módszertani “felfrissülés” garantált! (Bővebb információ)

 

 

KOMPETENCIA KALAUZ – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez 17

A kiadvány gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be Önnek a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.  A kötet az általános iskola alsó tagozatától a komolyabb középiskolai projektekig széles körben használható feladatokat tartalmaz, a kiadvány feladatai játékos, élményszerű formában fejlesztik a NAT-ban előírt kompetenciákat, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva ezzel a használóiknak.  
A feladatok, gyakorlatok életkorhoz igazodnak, azonban egy kreatív pedagógusnak gyerekjáték átalakítani azokat úgy, hogy tanóráján vagy az általa tanított korosztályban is megállják helyüket.  (Bővebb információ)

 

 

+ AJÁNDÉK E-bookok:

 

Páll Viktória: Tanórák szakácskönyve (e-book)

Egy csipetnyi kreativitás, két kávéskanál játékosság, egy bögrényi interaktivitás. A végeredmény pedig: kreatív ötletek szakácskönyve, mellyel a tanítók, felső tagozatos és középiskolai tanárok könnyedén elsajátítható, kész pedagógiai recepteket kapnak, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen. Az elektronikus kiadvány számos gyakorlati tippel segít, hogy a pedagógusok rendhagyó módon, napról napra több újdonságot csempésszenek az oktatásba és tegyék színesebbé, változatosabbá akár a felelést vagy a dolgozatírást. A motiváló, közösségépítő gyakorlatok nemcsak a tanórák hangulatát változtatják meg, hanem nagymértékben fejlesztik a gyerekek önállóságát és kreativitásra, motivációra ösztönözve segítik őket a tanulásban. 

 

Ökördi Réka: Hatékonyan segíteni! (e-book)

Hogyan segítsünk különböző tanulási problémák esetén a felső tagozatos és középiskolás tanulóknak? Ötletgyűjtemény és kidolgozott tesztek pedagógusoknak. Biztosan van a tanítványai között olyan tanuló, aki valamilyen tanulási nehézséggel küzd, akinek nem megy úgy a tanulás, mint amilyen szinten az elvárható lenne. Bizonyára Önnek is sok fejtörést okozott már, hogy miként tudja hatékonyan tanítani, fejleszteni ezeket a diákokat. Gyakran a tanulók kudarcát a pedagógusok személyes kudarcként élik meg. Mi elkészítettünk Önnek ezt a mankót, amely kifejezetten azzal a szándékkal született, hogy a pedagógusoknak komoly támaszt nyújtson ahhoz, hogy felismerjék, ha bármilyen tanulási probléma áll a tanuló gyenge teljesítményének hátterében, és hasznos segítséget tudjanak nyújtani a tanulási nehézségekkel küzdő tanítványoknak, ezáltal eredményesebbek legyenek.

 

Váczi Dorka: Digitális történetmesélés az oktatásban

A digitális történetmesélés egy módszer, amely segít történeteink megfogalmazásában, megformálásában és fényképek segítségével azok bemutatásában, hogy mások számára is elérthetővé, átélhetővé, érezhetővé válhasson. Segít önmagunk és a mások megismerésében, miközben fejleszti önkifejező készségünket és alkotói kompetenciánkat, kreativitásunkat. Az iskolákban is jól használható oktatási módszer fejleszti a digitális kompetenciákat, lehetőséget ad az egyéni tanulási útvonalak mentén történő tapasztalatok reflexiók feldolgozására, fejleszti az önkifejezést és empátiát, erősíti a kritikai gondolkodást és a toleranciát.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik.
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!


Bruttó:

17 140 Ft 11 920 Ft