„Eredményes szeptember” csomag


39941679 – e-book, stack of books

A Neteducatio Kft. iskolai sikerkönyvei egy csomagban! Minden, ami az eredményes évkezdéshez szükséges.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

15 140 Ft 10 285 Ft

Részletes információ

 

Egyedülálló ajánlat!

Vásárolja meg az a Z generáció tanításához nélkülözhetetlen iskolai szakkönyveket egy csomagban, kedvezményes áron!

 

„Szakkönyveink, e-bookjaink segítő kezet nyújtanak a Z generáció újfajta igényeihez való megfelelésben, ötletekkel, jó gyakorlatokkal, játéktárral inspirálva a pedagógusokat a 21. század gyermekeinek nevelésében. Ez a fajta innováció minden bizonnyal növelni fogja diákjai belső motivációját! Kiadványaink egész évben használható, kifogyhatatlan ötletkalapként nem hiányozhatnak az Ön könyvespolcáról sem.”

 

A csomag tartalma:

A modern pedagógus NAGYKÖNYVE – A szemlélettől a megvalósításigBORITO_MPK

A modern pedagógus nagykönyvével arra törekszünk, hogy a 21. századi kompetenciaterületek mindegyikének fejlesztéséhez támpontot adjunk. Fejezeteink az elmélettől a megvalósítható módszertanokig egy új szemléletű pedagógiai célrendszer mentén változatos ötletekkel, javaslatokkal mutatnak utat az újfajta kompetenciafejlesztés területén, hogy a 21. századi iskola valóban a JÖVŐ iskolája lehessen a MA pedagógusai segítségével. A pedagógus szerepe megváltozott a 21. századra, bár ez nem mindenhol látszik. A tanítás sokkal inkább tanulásszervezés, mint a tananyag átadásának biztosítása. A tanár feladata, hogy a tanulóknak a legoptimálisabb tanulási kereteket adja. Ehhez tartozik, hogy kiválasztja, amire a tanulónak szüksége van, rendszerezi, értelmezi és alkalmazhatóvá teszi a tudást. Ez a könyv pedig éppen azt teszi, amit egy jó pedagógusnak kell: rendszerez, értelmez, alkalmazhatóvá tesz.” Dr. Gyarmathy Éva. BŐVEBBEN.

 

 

Pándiné Csajági Mária: Szabad a játék–Legyen élmény a tanulás játékos módszerekkel!szj bor

A játszva tanulásnál már csak a játszva tanítás a jobb! Új kötetünk segítségével a játék a tanítás-tanulás minden tevékenységét élményszerűbbé, izgalmasabbá varázsolja. Nemcsak humán területen tanító pedagógusoknak ajánljuk. IKT ötletekkel! Átlátható struktúrájának köszönhetően minden, a választott játékkal kapcsolatos jellemzőt könnyedén megtalálhat, így lerövidülhet a tanórákra való felkészülési ideje. Feladatai használhatók tanórára való ráhangolódásra, jelentésteremtésre és reflektálásra egyaránt. Számonkéréshez, tananyag- feldolgozáshoz, 5 perces vagy egész órát felölelő játékokhoz is ötletet nyerhet belőle. (Bővebb információ)

 

 Fegyverneki Gergő: Játék, munka tanulás

játék,munka

 

Fegyverneki Gergő legújabb sikerkönyve!

A gyakorlatias felvezető után számos kipróbálható vagy épp kedve szerint adaptálható tantárgyközi projektet mutatunk be részletesen az első ötletcsírától a megvalósításon át egészen az összegzésig és az értékelésig.

A kidolgozott projektekkel kezébe adjuk az iránytűt ahhoz, hogy a tanítás és a tanulás is olyan élményteli és hasznos tevékenységgé váljon, amely során diákjai – az Ön segítségével – pozitív légkörben könnyen motiválttá és kíváncsivá válhatnak, és közben kibontakoztathatják képességeiket.

 (Bővebb információ)

 

 

 

+ AJÁNDÉK E-bookok:

 

Páll Viktória: Tanórák szakácskönyve (e-book)

Egy csipetnyi kreativitás, két kávéskanál játékosság, egy bögrényi interaktivitás. A végeredmény pedig: kreatív ötletek szakácskönyve, mellyel a tanítók, felső tagozatos és középiskolai tanárok könnyedén elsajátítható, kész pedagógiai recepteket kapnak, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen. Az elektronikus kiadvány számos gyakorlati tippel segít, hogy a pedagógusok rendhagyó módon, napról napra több újdonságot csempésszenek az oktatásba és tegyék színesebbé, változatosabbá akár a felelést vagy a dolgozatírást. A motiváló, közösségépítő gyakorlatok nemcsak a tanórák hangulatát változtatják meg, hanem nagymértékben fejlesztik a gyerekek önállóságát és kreativitásra, motivációra ösztönözve segítik őket a tanulásban. 

 

Ökördi Réka: Hatékonyan segíteni! (e-book)

Hogyan segítsünk különböző tanulási problémák esetén a felső tagozatos és középiskolás tanulóknak? Ötletgyűjtemény és kidolgozott tesztek pedagógusoknak. Biztosan van a tanítványai között olyan tanuló, aki valamilyen tanulási nehézséggel küzd, akinek nem megy úgy a tanulás, mint amilyen szinten az elvárható lenne. Bizonyára Önnek is sok fejtörést okozott már, hogy miként tudja hatékonyan tanítani, fejleszteni ezeket a diákokat. Gyakran a tanulók kudarcát a pedagógusok személyes kudarcként élik meg. Mi elkészítettünk Önnek ezt a mankót, amely kifejezetten azzal a szándékkal született, hogy a pedagógusoknak komoly támaszt nyújtson ahhoz, hogy felismerjék, ha bármilyen tanulási probléma áll a tanuló gyenge teljesítményének hátterében, és hasznos segítséget tudjanak nyújtani a tanulási nehézségekkel küzdő tanítványoknak, ezáltal eredményesebbek legyenek.

 

Váczi Dorka: Digitális történetmesélés az oktatásban

A digitális történetmesélés egy módszer, amely segít történeteink megfogalmazásában, megformálásában és fényképek segítségével azok bemutatásában, hogy mások számára is elérthetővé, átélhetővé, érezhetővé válhasson. Segít önmagunk és a mások megismerésében, miközben fejleszti önkifejező készségünket és alkotói kompetenciánkat, kreativitásunkat. Az iskolákban is jól használható oktatási módszer fejleszti a digitális kompetenciákat, lehetőséget ad az egyéni tanulási útvonalak mentén történő tapasztalatok reflexiók feldolgozására, fejleszti az önkifejezést és empátiát, erősíti a kritikai gondolkodást és a toleranciát.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – SZÜNETEL 
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

Rendelje meg most kedvezményes áron!


Bruttó:

15 140 Ft 10 285 Ft