Ember Gabriella: Utazás a Varázsösvényen


varázsösvény

ÚJ TERMÉK! Játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységek tára.

 

JÁTÉKOS-MESÉS ÓVODA csomagban: 2 460 Ft

 

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

3 690 Ft

Részletes információ

 

Játékos  képességfejlesztés és tehetséggondozás iskolába készülő gyermekek számára, varázslatos környezetben!

 

Elkészülni, vigyázz, kész, tűz, rajt! Már el is indulhatunk a gyerekekkel a VARÁZSÖSVÉNYEN! Nekivághatunk egy olyan utazásnak, ahol szárnyalhat a képzelet, szabad utat kap a kreativitás, és ahol játékba ágyazottan lehet tevékenykedni, tapasztalatokat gyűjteni, fejlődni és tanulni.

A kiadvány 10 témában, összesen 148 játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységet mutat be, melyek speciálisan az iskolába készülő 5-7 éves korosztály számára lettek kidolgozva.

 

A szerző célja, hogy kötetével minden fejlesztési területet átfogjon, hogy a gyerekek megismerése után, a pedagógus válogatni tudjon a hatékony fejlesztés érdekében. A felsorolt játékeszközök elősegítik egy-egy témakör változatosabb feldolgozását, de önálló játékként is alkalmazhatóak.

Kiknek szól?

Minden óvodapedagógusnak ajánljuk, aki szeretne a gyerekekkel a Varázsösvényen barangolni, olyan témákat feldolgozni, amelyek érdeklődésüket könnyen felkeltik, figyelmüket sokáig fenntartják és új ismeretek befogadására ösztönzik őket.

 

A kiadvány felépítése:

 • Felvezető
 • A fogantatástól a születésig
 • De milyenek is a mai gyerekek?
 • A fejlődés és az érés
 • A Varázsösvény állomásai:
 1. Utazás a mesék világába
 2. Utazás az emberi testbe
 3. Séta az alkonyodó erdőben
 4. Utazás a hangok birodalmába
 5. Utazások az indiánok földjére
 6. Ismerkedés a repülőtérrel
 7. Építsünk várat/házat!
 8. Utazás az érzékelések birodalmába
 9. Utazás a világűrbe
 10. Látogatás a cirkuszba
 • Felhasznált irodalom, felhasznált cikkek
 • Rövid bemutatkozás

Oldalszám: 80 (A/4 méretű)

 

A szerzőről: Ember Gabriella 16 éve dolgozik óvónőként, melyre nem csak egy munkaként, hanem igazi hivatásként tekint. Az évek során nagy hangsúlyt helyezett saját maga folyamatos képzésére, több tehetséggondozással, fejlesztéssel kapcsolatos tanfolyamot is elvégzett, jelenleg is a DRHE fejlesztőpedagógia szakának második évfolyamos tanulója. Könyvével szeretné elérni, hogy a Varázsösvényen utazó óvodás korú gyerekek önállósága és magabiztossága stabil alapokat kapjon, és ennek köszönhetően boldog, kiegyensúlyozott, életrevaló iskolásokká váljanak.

 

Fizetési módok:

 • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
 • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
 • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
 • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
 • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

10.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 690 Ft