Tanítók nagy e-book csomagja


hand2

Kihagyhatatlan ajánlat! A Neteducatio kedvenc elektronikus kiadványai, a nagy kedvenc szorzókerékkel együtt most kedvezményes áron lehetnek az Öné!

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

9 459 Ft 4 990 Ft

Részletes információ

 

A Neteducatio kedvenc e-book kiadványai és a népszerű szorzókerék most hihetetlenül kedvezményes áron, az általános iskolai tanítók számára!

Segítség a mindennapokhoz, ötletek, módszertani felfrissülés minden modern pedagógusnak!

 

5 db e-book és a népszerű szorzókerék egy csomagban!

 

A csomag tartalma:

 

  • Páll Viktória: Taníts meg tanulni!: A kiadvány olyan tanulást segítő játékokat, praktikákat, módszereket tartalmaz, amelyek alkalmazásával eredményesebbé tudjuk tenni az óvodai foglalkozásokat, az iskolai tanórákat. A kiadványban megismerhetünk egy új játékos módszert is, az OKOSTOJÁSOK módszerét. Az elektronikus kiadvány óvodapedagógusoknak, tanítóknak és szülőknek nyújt segítséget abban, hogy gyerekek tanulási készségét fejleszteni tudják, és elsajátítsák azt a tanulási technikát, amely a legjobban igazodik a személyiségükhöz, és amellyel a lehető leghatékonyabbak lehetnek az iskolában.

 

  • Tökfesztivál- Halloween az osztályteremben (Ötletek délutáni foglalkozásokhoz, játékok): Jelen kiadványunk nem csak abban kívánja segíteni a pedagógusoknak, hogy minél kreatívabb és felejthetetlenebb Halloween partyt szervezzenek, hanem abban is, hogy miként tudják beépíteni a tanórába, milyen hasznos ismereteket tudnak feldolgozni a Halloween téma kapcsán.   Továbbá a kiadványban számos kreatív dekorációra találunk ötletet, ezen felül egy játékgyűjtemény segíti a Halloween party szervezést, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat. Tartalmaz sablonokat, játékokat, gyakorlati ötleteket és egyszerűen megvalósítható tippeket!

 

  • Matematikai gondolkodtató feladatsorok 1-4. osztály számára: 20 db matematikai kipróbált gondolkodó feladatsor E-BOOK formájában (összesen 200 feladat) megoldásokkal általános iskola 1-4. osztály számára. A GONDOLKODÓK azért születtek meg, hogy a tananyag tanításán kívül más feladatokkal is színesebbé, játékosabbá, szerethetővé tehessük a matematikát, és megkönnyítsük munkájukat.

 

  • Én is értek a pénzügykehez!- kiadvány pedagógusok számára: Pénzügyi tudatosság növelő projekt lépésről lépésre, kreatívan az általános iskola 4-6. osztály számára Nekünk, pedagógusoknak elsőrendű feladatunk a diákokat az életre felkészíteni. Ezt vesszük le most azon pedagógusok válláról, akik felvállalják a gazdasági nevelés feladatát. Olyan interaktív anyagot állítottunk össze, amely lépésről lépésre nyújt segítséget egy gazdasági projekt megvalósításához. A projekt 4-6. osztályos gyermekek számára készült, tantárgyközi projekt. A projekt az előkészítéssel és a projektzárással együtt körülbelül 6 hetet vesz igénybe.  

 

+1 Szorzókerék

 

Egy könnyedén összerakható, vidám, színes eszköz, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen! Ez az egyszerű, ám roppant hasznos eszköz nemcsak a tanórák hangulatát változtatja meg, hanem nagymértékben fejleszti a gyerekek önállóságát és segíti őket a tanulásban.

 

Tekintse meg a videót, a szorzókerék összeállításáról:

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt.


Bruttó:

9 459 Ft 4 990 Ft