Da Vinci Kids Iskolai Start csomag 20 fő részére 10 hónapra


800×800 10 20 Start

Tanulónként, havonta csak 400 Ft

Kiknek ajánljuk?
Azonosító:

Bruttó:

79 000 Ft

Részletes információ

10 havi hozzáférés 20 tanuló számára

ára: 79.000 Ft

havonta: 7990 Ft

diákonként: 4000 Ft

tanulónként, havonta csak 400 Ft!

 

Mit tartalmaz az ISKOLAI CSOMAG előfizetés?

  • Da Vinci Kids oktatási app előfizetést a tanároknak és a diákoknak, amely hozzáférést jelent egy egyedülálló ismeretterjesztő videó- és játéktárhoz, díjnyertes, közérthető, gondosan válogatott, iskolai tanuláshoz kapcsolható tartalmakkal.
  • Da Vinci Kids filmválogatást osztálytermi kivetítési lehetőséggel, ahol az elérhető epizódok lefedik a körülöttünk lévő világban és a mindennapokban rejlő tudományos és kulturális érdekességeket.
  • Da Vinci Kids Tantervi Katalógust, amely hasznos segédanyagként szolgálhat az iskolák munkatervének kialakítása során, valamint a helyi tanterv kidolgozásához is számos lehetőséget nyújt.

 

A Da Vinci Kids ISKOLAI CSOMAG tartalmait a következő tantárgyakhoz kapcsoljuk:

Digitális kultúra, Ének-zene, Etika, Magyar nyelv és irodalom, Matematika, Természettudomány és földrajz − környezetismeret, természettudomány, biológia, kémia, fizika, földrajz, Technika és tervezés, Történelem és állampolgári ismeretek, Testnevelés

A videóknál nyelvválasztásra is van lehetőség, így idegen nyelvek oktatásában, valamint egyes tantárgyak idegen nyelvű oktatásánál is számtalan lehetőség adott.


Bruttó:

79 000 Ft

ikonAjánljuk még