Beírás felnőtteknek


Beírás felnőtteknek

Egy különleges kötet a Neteducatio kínálatában, mely nem csak pedagógusoknak, de szülőknek is érdekes olvasmány lehet a gyereknevelés útvesztőiben.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 990 Ft

Részletes információ

Egy különleges kötet a Neteducatio kínálatában, mely nem csak pedagógusoknak, de szülőknek is érdekes olvasmány lehet a gyereknevelés útvesztőiben.

A szerző arra vállalkozik, hogy végigvezesse az olvasót a gyermek–szülő és gyermek–tanár kapcsolatok általános buktatóin, különös tekintettel a helytelen érzelemkezelés, a felgyorsult világ által okozott problémákra.

„Lélekszakadva próbálunk megfelelni a digitális kor által generált kihívásoknak. Felőröl minket a másokkal való folyamatos versengés és a tökéletesség látszatának fenntartása. Mindeközben elveszik a lényeg. A gyermek érzelmi fejlesztése, természetes ütemű fejlődése, a kíváncsiságon és érdeklődésen alapuló tanulás, az egyéni képességek kibontakoztatása: a saját út megtalálása.”

A szerző, Varga Mónika,  arra vállalkozik, hogy végigvezesse az olvasót a gyermek-szülő és gyermek-tanár kapcsolatok általános buktatóin, különös tekintettel a helytelen érzelemkezelés, a felgyorsult világ által okozott problémákra.

 

Fizetési módok: 

    • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
    • Bankkártyával történő fizetés esetén: 990 Ft postaköltség
    • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
    • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 990 Ft