„Ballag már a vén diák” csomag tanítók, tanárok részére


graduation-1449488_1920
7cc38de46e132468863bea5adfce05ae–jo-omearaBORITO_MPKpályaszj borUntitled-4szatyor

Kedves Szülők! Eljött a ballagások időszaka, hamarosan itt van a pedagógus nap is. Gondolkodtak már valami meglepetésen?

Kiknek ajánljuk? Középiskolai tanár, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

17 750 Ft 14 990 Ft

Részletes információ

 

Kedves Szülő! Eljött a ballagások időszaka, hamarosan itt van a pedagógus nap is. Gondolkodott már valami meglepetésen?

 

Bonbon és virág? Ennél sokkal kreatívabbat is találtunk! Lepje meg idén gyermeke pedagógusát valami igazán különlegessel!

 

Minden pedagógus örömmel fogadná a „Ballag már a vén diák” csomagot, melyet kifejezetten tanítók, tanárok részére állítottunk össze. Csupa olyan szakkönyvet és kedves ajándékot tartalmaz, amit nem csak a mindennapok során, de a pihenés időszakában is feltölti gyermeke pedagógusát.

 

Lássuk, mit is tartalmaz a csomag:

 • 1 db A modern pedagógus NAGYKÖNYVE – A szemlélettől a megvalósításig című szakkönyvet (3890 Ft), mely egy, a modern pedagógiai legfontosabb módszereit átfogó, dr. Gyarmathy Éva által lektorált, hiánypótló kiadvány.

 

 • 1 db Tiéd a pálya! Projekt- és feladatbank pályaorientációs témanapra pedagógusoknak című ötlettárat (2890 Ft), mely olyan forgószínpad jellegű projekt- és feladatbankot tartalmaz, amik segítségével könnyen megszervezhető az iskola projektnapja.

 

 • 1 db Szabad a játék–Legyen élmény a tanulás játékos módszerekkel! című játékgyűjtemény (3190 Ft), amivel nem csak játszva tanulhatnak, de játszva is taníthatnak a pedagógusok! A kötet segítségével a játék a tanítás-tanulás minden tevékenységét élményszerűbbé, izgalmasabbá varázsolja. Nemcsak humán területen tanító pedagógusoknak ajánljuk. IKT ötletekkel!

 

 • 1 db HarmóniaPedagógia – A pedagógusok pszichikai jólétének és boldogságfaktorának gyakorlati zsebkönyve című kiadvány (990 Ft), mely kiváló társ lehet csendes nyári délutánon, amikor a pedagógus is feltöltődik, új erőre kap, hogy szeptembertől teljes figyelemmel és odaadással tudja fogadni gyermekeinket.

 

 • 1 db pedagógus bögre (2890 Ft), melyből csak a legkiválóbb pedagógusok ihatnak!

 

A csomagot ízléses textil szatyorban küldjük (1800 Ft), melyen kedves felirat is olvasható. Gyermeke pedagógusa biztosan szívesen veszi majd ezt a nagyméretű, tartós táskát, hiszen mindig számtalan apróságot kell magával vinnie. 

 

A csomag értéke 16250 Ft, csomagunk azonban a töredékéért lehet az Öné.

 

Fogjon össze az osztály, ajándékozzanak valami személyeset, valami maradandót és hasznosan kedvenc tanítójuknak, tanáruknak és az osztályfőnöknek!

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 1500 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

Hogyan jutok hozzá?

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

17 750 Ft 14 990 Ft