Asztalos Kata: Világszép gyermekdalok + CD


Print

Dalgyűjtemény és módszertani kézikönyv óvodapedagógusok és tanítók számára

   Hanganyaggal – 38 ország 100 dala és énekesjátéka

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 990 Ft

Részletes információ

AJÁNDÉK CD melléklettel!

 

A Világszép Gyermekdalok legfőbb célja, hogy színesítse az óvodai és az iskolai dalanyag palettáját, ezért a magyar népzene gyöngyszemei mellett a kontinens gyermekdalait is megismerhetjük, sőt, az Európán kívüli énekek világába is elkalauzolja a pedagógusokat, s általuk a gyermekeket is.

A kiadványban nemcsak a dalok szövegét és kottáját találjuk meg, hanem módszertani javaslatokat, játéklehetőségeket, érdekességeket is, melyek támogatják a pedagógusok munkáját.

A könyv hat nagy fejezetet ölel fel: énekes játékok, készségfejlesztő, játékos dalok, eseményekhez kötődő dalok, az évszakok és az állatok dalai, ölbeli játékok és altatódalok. Az énekek kiválasztásakor a legfőbb cél az volt, hogy könnyen beilleszthetők legyenek az óvodai és az iskolai élet mindennapjaiba.

A hanganyag közzétételével a pedagógusok számára szeretnénk megkönnyíteni az énekek elsajátítását, ezért a kötet dalai a mellékelt CD-n meghallgathatók.

 

A kiadvány felépítése

 

Előszó  

Útmutató a kötet használatához

Énekes játékok, készségfejlesztő dalok 

Alkalmakhoz, eseményekhez kötődő dalok        

Évszakok dalai  

Tavasz 

Nyár     

Ősz       

Tél         

Dalok az állatokról          

Ölbeli játékok  

Altatódalok       

Források             

A kötet dalai     

Betűrend szerinti mutató            

Földrészek és országok szerinti mutató 

Dalok ajánlott korosztály szerint              

A szerzőről        

Ajánló  

 

A szerzőről: Dr. Asztalos Kata a Szegedi Tudományegyetem Tanító-és Óvóképző Intézetének adjunktusa, a Magyar Tudományos Akadémia és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közös, „Aktív zenetanulás” kutatócsoportjának szakértője. 2008-2009-ben a pármai Arrigo Boito Zenekonzervatórium ösztöndíjasa volt, 2011-ben kitüntetéses diplomával zárta tanulmányait az SZTE Zeneművészeti Karán. 2016-ban summa cum laude PhD fokozatot szerzett az SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola oktatáselmélet alprogramjában. Zenepedagógiai és módszertani tárgyakat oktat magyar és angol nyelven, fő kutatási területe a zenei képességek fejlődésének vizsgálata.  Az elmúlt években gyerekmusicalek zenei rendezőjeként is dolgozott, alapítója és vezetője a szegedi óvodapedagógia és tanító szakos hallgatók kreatív kórusának, a JuGyu Zenei Műhelynek. A BabyRose csecsemő- és kisgyermekkori zenei nevelési program megálmodója és gondozója (www.babyrose.hu).

 

Fizetési módok: 

Utánvétel: 1600 Ft. postaköltség

  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft. postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban, előre fizetéssel: ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

3 990 Ft

ikonAjánljuk még