Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Szakmai nap Karczewicz Ágnessel

Írta: Neteducatio Dátum: 2017. szeptember 26.

 

MINDEN JEGY ELKELT !!!

 

Töltsön el egy inspiráló napot Karczewicz Ágnes óvodájában, kollégák és szakértők körében. Ismerje meg a Nagykovácsi Kispatak Óvoda dolgozóit, módszereit, hallgassa meg a tapasztalt óvodapedagógusok előadásait, kérdezzen a szakértőinktől, vegyen részt a változatos témájú műhely-foglalkozásokon! A megjelenéséért ajándék és tanúsítvány (8 óráról) is jár.

Vásároljon Neteducatio kiadványokat kedvezményes áron!

 

Részletes program:

9 – 10 óra: A vendégek fogadása, regisztráció, műhelyekbe való jelentkezés

10 – 11.30: Páll Viktória (Neteducatio Kft.) és Szabó Orsolya (óvodavezető) köszöntője

11.30 – 12.15: Álmodjunk óvodát! Környezetkultúra az óvodában (Szabó Orsolya előadása)

12.15 – 13.30: Ebédszünet, kötetlen beszélgetések, könyvvásár, csoportok „bejárása”

13.30 – 14.30: Differenciálás az óvodában (Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes előadása)

14.30 –  14.45: Kávészünet

14.45 – 16 óra: Műhelyek (regisztrációkor egy választható)

  1. Karczewicz Ágnes (óvodapedagógus): Tervezzünk együtt
  2. Vernyik Ilona (óvodapedagógus, tánc és jóga oktató): Mesejóga az óvodában
  3. Nagy Ildikó Mária (vezető szaktanácsadó, mesterpedagógus óvodapedagógus): Az IKT eszközök kreatív felhasználása óvodában
  4. Bavalics Laura (óvodapedagógus, játékmentor): Varázsbőrönd játékfüzér- Mese és drámapedagógia az óvodában

16-17 óra: A program zárása

 

Szakértőink, meghívott vendégeink:

Karczewicz Ágnes óvodapedagógusként dolgozik 40 éve. Munkájának célja a személyközpontú, aktív, tevékeny óvodai élet szervezése,, a saját közösség megteremtése a gyerekek, szüleik és az óvodában dolgozók együttese által.

Szabó Orsolya a Nagykovácsi Kispatak Óvoda intézményvezetője, közoktatási szaktanácsadó, mesterpedagógus.

Bakonyi Anna óvodapedagógusként kezdte pályafutását, majd óvós jelölteket, hallgatókat több mint 20 éven át tanítva volt jelen a szakmában. Jelenleg szellelmi szabadfoglalkozású, az óvodapedagógiai számos területéről ír, előad, tanít.

Nagy Ildikó Mária vezető szaktanácsadó, mesterpedagógus óvodapedagógus. Gyakorló óvodapedagógusként tizenhat évig dolgozott óvodában, foglalkozott hátrányos helyzetű roma családok gyermekeivel és értelmileg akadályozott gyermekekkel is. Egy időre félbe szakítva pályafutását kilenc évet töltött az informatika világában, ahol autodidakta módon sajátította el a computer felhasználásának rejtelmeit. Ez a fordulat strukturálta át szemléletét és tekintett más aspektussal a kisgyermekkori nevelésre.

Vernyik Ilona óvodapedagógus tánc- és jógaoktató, a Anahata Terápiás Központ alapítója. 15 éven keresztül tanított koreográfiákat, tánctechnikát egy néptánc együttes utánpótlás tánckarának, majd szabad táncot egy általános iskolában, flamenco-táncot gimnazistáknak, néptáncot-, gyerekjátékokat, verseket-dalokat kisgyerekes szülőknek és óvodásoknak, kundalíni jógát felnőtteknek, gyerekeknek, nevelőintézetben élőknek.

Bavalics Laura óvodapedagógus, drámapedagógus, játékmentor, a Meseközpont Alapítvány oszlopos tagja. 1995 óta foglalkozik óvodás korú gyerekekkel és szüleikkel. Hiszi, hogy minden gyermekhez egyéni út vezet, ezért is tartja fontosnak módszertani eszköztárának folyamatos bővítését. Az elmúlt húsz évben több különböző típusú nevelési intézményben dolgozott, hazánkban és a tengeren túl is. Részt vesz a pedagógus képzésben oktatóként és mentorként egyaránt.

 

A szakmai program és a helyszín árát a Neteducatio állja, a részvevőknek csupán az ebéd és a kávészünetben felszolgált finomságok árát kell megtéríteni!

 

Időpont: 2017. szeptember 30. szombat 9 óra

Helyszín: Nagykovácsi Kispatak Óvoda, Nagykovácsi, Kaszáló utca 16 – 18.

Magyaros ebéd bográcsban: 1990 Ft/fő

(Vegetáriánus menü igényét kérjük jelezze: info@neteducatio.hu)

 

Segítség autóval érkezőknek ITT

Segítség tömegközlekedéssel érkezőknek ITT

 

modernmesesarok

 

A jelentkezés lezárult! Találkozzunk Nagykovácsiban!

 

Lemaradt? Szívesen részt venne a Neteducatio következő rendezvényén? Október 13-án Kádár Annamáriával és a Neteducatio szerzővel találkozhat Modern Mesedélután szakmai napunkon, ahol a meséké lesz a főszerep!

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK ITT: https://neteducatio.hu/kepzes/modern-mesedelutan/

 


ikonOlvasószoba

Meselevél módszere az óvodában

A levelezés egy igazán sokoldalú és a mindennapi munkában jól használható módszer. Bármilyen óvodai történés, ünnep, esemény, projekt kapcsán alkalmazható és garantáltan a gyerekek kedvence lesz… f...

Tovább olvasom »

Egy különleges interjú, egy különleges óvodapedagógussal

Interjúnkban Karczewicz Ágnest kérdeztük a mögötte álló óvodában töltött évtizedekről, új könyvéről (Manóvilág az óvodában- Benne: A Dió Liget meséi- Igaz mese Tinóruról, a manóról és a családomról...

Tovább olvasom »