Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Modern Mesedélután-Szakmai délután Kádár Annamáriával és a Neteducatio szerzőivel!

5 óra

A részvételért ajándék és tanúsítvány (5 óráról) is jár.
Töltsön el Kádár Annamáriával és a Neteducatio szerzőivel egy csodás őszi délutánt a mesék jegyében!
Most kedvezményes áron!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 5 óra/5 kredit
Azonosító:
Bruttó ár:
5 490 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Szakmai délután óvodapedagógusoknak, tanítóknak

A mese mindennapos és nélkülözhetetlen eleme az óvodai és az iskolai tevékenységnek, számos fejlesztő hatását mind a gyerekek, mind a pedagógusok kamatoztatni tudják. Éppen ezért a mese kerül a főszerepbe a Neteducatio következő rendezvényén. Előtérbe kerül a mesepszichológia, a relaxmesék, az, megtudhatjuk, hogy a mese segítségével, hogyan tudunk egész éves varázsvilágot teremteni az óvodai tevékenységek során,és azt, hogy miként legyen a mese a mindennapok része az iskolában is.

Töltsön el egy inspiráló délutánt a Kádár Annamáriával, a nagysikerű Mesepszichológia könyvsorozat szerzőjével,  tudja meg, hogy Karczewicz Ágnes hogyan építi a óvodai gyakorlatát a mesékre, ismerkedjen meg a relaxmesékkel, azzal, hogy miként tudja beépíteni az óvodai iskolai napi rutinba, merítsen ötletet Porteleki Sárától, a Budapest School tanítójától, hogy miként lehet komplexen beépíteni a meséket az iskolai mindennapokba!

 

A megjelenéséért ajándék és tanúsítvány (5 óráról) is jár.

 

Részletes program:

14.00 – 14.30: Páll Viktória köszöntője

14.30 – 15.30: Porteleki Sára (általános iskolai tanító, Budapest School) előadása: Hajnalvölgy az osztályteremben – avagy hogyan legyen a mese a mindennapok része az iskolában is

15.30 – 16.00: Kávészünet

16.00 – 17.00: Kádár Annamária előadása: Beleszeretni a világot a gyermekünk szívébe. Mese és életmese kapcsolata.

17.00 – 17.20: Szünet

17.20 –  18.00: Bemutatkoznak a Modern Mesesarok szerzői (Karczewicz Ágnes, Hanula Erika, Deák Virág, Páll Viktória), illetve Horváth Ildi grafikus

18.00: A délután zárása

Az ár tartalmazza:

  • Tanúsítvány (5 óra/ 5 kredit)
  • Meglepetés
  • Letölthető fejlesztő játék (e-mailben)
  • Kávé, tea, ásványvíz

 

Meghívott vendégünk Kádár Annamária, pszichológus!

 

Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus, tréner. A Babes-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségén tanít, a Pedagógia és Alkalmazott Didaktika Intézet Óvodai és elemi oktatás pedagógiája szakán. Csapatépítő, kommunikációs, tárgyalástechnika, vezetői és érzelmi intelligencia fejlesztését célzó tréningeket tart az M&Co Europe tréningcég keretében. Az Erdélyi Magyar Televízió FM Pszichotrillák című heti műsorának meghívott szakértője és társszerkesztője. Közel 20 éve foglalkozik a mesékkel, a Mesepszichológia 1-2., valamint Lilla és Tündérbogyó című könyvek szerzője. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, hogy a legfontosabb személyes érték a hitelesség, a legmélyebb erőforrás a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el. Ebben próbál segíteni azoknak, akikkel munkája során kapcsolatba kerül. 

 modernmesesarok

Kivel találkozhat?

Deák Virág: az Elza Hajnalvölgyben szerzője, gyermekkora óta foglalkozik mesék és novellák írásával, melyeket eddig csak saját magának, hobbiból vetett papírra. Az Elza Hajnalvölgyben című meseregény az első, önálló története, ami 2017-ben meg is jelent a Neteducatio Kft. gondozásában. Írásait érzelmei és személyes élményei motiválják, de az igazi ,,csoda” elsősorban a fantáziájában születik meg. Amikor éppen nem írással foglalkozik,  akkor a lakhelyén működő musical társulatban ölt magára különféle szerepeket, amelyek íróként is folyamatos inspirációként szolgálnak a számára.

Hanula Erika: a Relaxmesék – lazító, csendesítő mesék óvodába, iskolába című könyv írója, pedagógus, 4 izgő-mozgó kisfiú édesanyja, számos családi blog szerzője. Érdeklődési körében a pszichológia, a gyermeklélektan központi helyet foglal el. Írásai pozitív szemlélettel készülnek, amelyek nagy segítségünkre lehetnek abban, hogyan neveljünk boldog, kiegyensúlyozott gyerekeket. ,,Hiszem, hogy egy jobb világhoz a gyerekeken át vezet az út. Hiszem, hogy gyerekekkel foglalkozni kiváltság és ők éppúgy tanítanak minket, ahogy mi őket.”

Horváth Ildi: grafikus, a Modern Mesesarok sorozat illusztrátora.

Karczewicz Ágnes: a Manóvilág az óvodában írója, óvodapedagógusként dolgozik  40 éve. Hosszú idő óta Freinet pedagógiai rendszerét követi. Tőle tanulta, hogy bár irányok vannak, a megvalósulás azonban az egyéni felismerés, tudás és kreativitás függvénye. Munkájának célja a személyközpontú, aktív, tevékeny óvodai élet szervezése, valamint a saját közösség megteremtése a gyerekek, szüleik és az óvodában dolgozók együttese által. A Kincsek és kacatok óvodáknak, szülőknek, gyerekeknek blog sikeres szerzője.

Páll Viktória: az Óvodai mondókás társszerzője, a Neteducatio Kft. ügyvezetője, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, szakvizsgázott pedagógus.

Porteleki Sára: általános iskolai tanító, a ,,Sára néni ötletei” sorozat szerzője. Gyermekkora óta a művészetek bűvkörében él, édesapja népzenész, édesanyja keramikus. Tanítóként igyekszik folyamatosan ötvözni azokat a dolgokat, amiket az évek során megtanult és amelyeket a szüleitől örökül kapott: az éneklést, a néptáncot, a hagyományok megőrzését, az alkotást, és a nyitottságot a világra. Ezt igyekszik átadni nap mint nap tanítványainak, jelenleg a Budapest School tanulásszervezője.

 

hotel2 

Időpont: 2017. október 13. (péntek) 14 óra

Helyszín: Hotel Bara, 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

MEGKÖZELÍTÉS

 

 

 

Miért érdemes részt venni?

  • Mert Kádár Annamária előadásai mindenkire nagy hatással vannak.
  • Szakmai rendezvényeinkről elégedetten távoznak a résztvevők.
  • Olyan szakmai programot állítottunk össze, mely mind óvodapedagógusok mind tanítók számára érdekes és hasznos.
  • Kedvezményesen hozzájuthat a Neteducatio szakkönyveihez.

 

Hogyan juthat hozzá? 

A részvételi szándékát a jegy megvásárlásával biztosíthatja. Az online jegy megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a vételárat. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A jelentkezési határidő 2017. október 11. éjfél, utalás esetén a vételárnak eddig az időpontig kell beérkeznie számlánkra.  A HELYSZÍNEN JEGYVÁSÁRLÁSRA MÁR NINCS LEHETŐSÉG. A kedvezményes jegyár az első 70 jelentkezőnek, vagy október 5-ig érvényes.

 


5 490 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Digitális generációhoz igazított pedagógia-módszertani továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft 26 320 Ft Jelentkezem
30 óra

A szülőkkel való kapcsolattartás, együttnevelés innovatív formái óvodától középiskoláig-továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft 26 320 Ft Jelentkezem