Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Környezetvédelem és fenntarthatóság a zöld óvoda gyakorlatában- továbbképzés óvodapedagógusok részére 30 óra – 30 kredit

30 óra

Szeretné, ha óvodájában a gyermekek és felnőttek környezettudatosabban élnék a mindennapjaikat? Örülne, ha neveltjei megbecsülnék és védenék természetünket, a környezetet? Szívesen látná intézményén a Zöld Óvoda emblémát? Gyakorlatorientált, távoktatásos továbbképzésünkkel mindez lehetséges!

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Idő/kredit: 30 óra, 30 kredit
Azonosító: 575/187/2017
Bruttó ár:
29 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

A természetvédelem, a környezettudatos gondolkodás ma már nem csak egy divat, hanem életmód. Alakítson ki Ön is Zöld óvodát, ismerje meg ennek elméleti és gyakorlati hátterét, tudjon meg mindent a Zöld Óvoda kritériumrendszeréről!

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN! SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

 

Környezetvédelem és fenntarthatóság a zöld óvoda gyakorlatában- továbbképzés óvodapedagógusok részére 30 óra – 30 kredit akkreditált távképzés továbbképzés 
A képzés akkreditációs száma: 575/187/2017

+ AJÁNDÉK KÉZIKÖNYVVEL!

A hazánkban egyedülálló képzés során elsajátíthatja azokat az ismérveket mind elméletben, mind a gyakorlatban, melyek a Zöld Óvoda megvalósításához szükségesek. A képzés célja, hogy bemutassa a fenntarthatóság elemeit, és azt, hogy hogyan tudjuk ezeket lépésről lépésre beépíteni az óvoda életébe. A képzés során megismerkedhetnek a Zöld Óvoda elméleti hátterével, gyakorlatban sajátíthatják el a komposztálás, madár tanösvény, erdei óvoda, élménypedagógia, szelektív hulladékgyűjtés megvalósításának elemeit, mindezt tanulmányokkal, képekkel, videókkal kiegészítve, szemléltetve. A továbbképzésben bemutatásra kerül a Zöld óvoda kritériumrendszere is. A továbbképzés további célja, hogy nem csak a környezeti nevelés témájával ismerkedjen meg, hanem a környezetvédelem alapjaira is rálátása legyen. Éppen ezért, szó esik a fenntarthatóság alapelveiről, amiket végigolvasva egy új útirány rajzolódik ki a környezetvédelem horizontján. A képzés ezáltal segítséget nyújt abban, hogyan lehet kialakítani környezettudatos magatartást és a környezetért felelős életvitelt.

A továbbképzés felépítése:
Bevezetés

1.tanulási egység: A környezeti nevelés alapjai, elvei (10×45 perc)

A tanulási egység célja, hogy betekintést nyújtson a környezetvédelem, a környezeti nevelés témakörébe.

2.tanulási egység: Az ember és környezetének védelme (10×45 perc)

A tanulási egység célja, hogy betekintést nyújtson az egészséges életmód kialakításába, illetve a környezetvédelem és a fenntarthatóság gyakorlati megvalósulásába.

3.tanulási egység: Környezeti nevelés a természetben (10×45 perc)

A tanulási egység célja, hogy betekintést nyújtson az erdőpedagógiába, illetve a madárbarát óvoda működésébe. Ezenkívül módszertani segítséget nyújt a környezet megfigyelésére.

A továbbképzés zárása

 

A továbbképzés során 3 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére. 

 

Miért érdemes minket választania:

  • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
  • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
  • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
  • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
  • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
  • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

  • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
  • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
  • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
  • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

  • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
  • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
  •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
  • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
  • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
  • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
  • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

  • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
  • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
  • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
  • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
  • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

 

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

 


29 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

15 óra

Kiterjesztett valóság az iskolában továbbképzés pedagógusok számára – 15 óra – 15 kredit

Részletek » 15 000 Ft 12 490 Ft Jelentkezem
120 óra

Modern pedagógus képzéscsomag (120 óra, 120 kredit)

Részletek » 134 600 Ft 59 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Pozitív pszichológia a tanteremben – pozitív pedagógia továbbképzés pedagógusok számára – 30 óra, 30 kredit

Részletek » 29 900 Ft 19 900 Ft Jelentkezem