Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Hogyan ismerjem meg? A tanuló megismerésének elmélete és gyakorlata (15 óra – 15 kredit)

15 óra

Az eredményes és sikeres tanulás-tanítás alapja, hogy ismerje azt a gyermeket, aki Önnel szemben ül. Ahhoz, hogy professzionális szinten, alaposan megismerje a diákjait, számos elméleti és gyakorlati módszer van a tarsolyunkban – tanuljon ezekből Ön is!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 15/15
Azonosító: B57  
Bruttó ár:
12 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Az eredményes és sikeres tanulás-tanítás alapja, hogy ismerje azt a gyermeket, aki Önnel szemben ül. Ahhoz, hogy professzionális szinten, alaposan megismerje a diákjait, számos elméleti és gyakorlati módszer van a tarsolyunkban – tanuljon ezekből Ön is!

Hogyan ismerjem meg? A tanuló megismerésének elmélete és gyakorlata (15 óra – 15 kredit) IPR-ben elszámolható!

Miért szükséges a tanuló megismerése? Miért fontos beépíteni a pedagógiai módszertáramba a megismerés elemeit? Milyen tesztek állnak a rendelkezésemre? Hol ér véget a kompetenciám? Valóban nagy szerepem van a gyermek személyiségének formálásában ennek megismerésén keresztül? Ilyen és sok más kérdésre ad választ, megoldást a képzés.

A tanuló megismerés elméleti felvezetése mellett, mely felvázolja a tanulómegismerés minden pólusát, a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt. Konkrét teszteket és megoldásait nyújtja Önnek, melyet le tud tölteni, és fel tud használni gyakorlati munkája során.

Figyelem!! Az egyéni fejlesztési terv a gyakorlatban és a Hogyan ismerjem meg? -A tanuló megismerésének elmélete és gyakorlata című képzések anyagában átfedés van !!!!!

A képzés felépítése:
1. Modul: A tanuló megismerése
2. Modul: Tanulási és magatartási zavarok jellemzői, a HHH gyermek jellemzői
3. Modul: A család megismerése
4. Modul: Önmagunk megismerése

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

„Nagyon köszönöm a felkészítését, segítségét, a pozitív értékelését, amely végig lelkesített és erősítette bennem a folyamatos kitartást, az akaraterőt és a rendíthetetlen szorgalmat!” (B.V., Szolnok)

„Köszönöm az együttműködését, a gyors és hasznos értékelését, a tanfolyam nagyon hasznos és érdekes volt számomra.” (U.E.,  Érd)

 

A továbbképzés nem akkreditált! Azonban felhívjuk a figyelmét, hogy 120 kreditnyi kötelezettségéből 30 kreditnyit nem akkreditált képzéssel is összegyűjthet, ezáltal ez a továbbképzés is elszámolható! (277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet 5§ 3. bekezdés d. pont)

 

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és az igazolás kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítvánnyal egyenértékű igazolást postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • A kreativitást is díjazzuk: velünk bátran elengedheti fantáziáját! Minden egyes feladat során szívesen vesszük az egyéni ötleteket, javaslatokat.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


12 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Demokratikus nevelés az iskolában – továbbképzés pedagógusok számára – 30 óra, 30 kredit

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Az iskolai motiváció elmélete és gyakorlata – továbbképzés tanítók és tanárok számára – 30 óra, 30 kredit

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
15 óra

Család? Barát! – Hatékony és eredményes kommunikáció a szülőkkel (15 óra, 15 kredit)

Részletek » 13 900 Ft Jelentkezem