Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Etika tantárgy oktatásának elméleti háttere és módszertana – Továbbképzés középiskolai tanárok számára 60 óra – 60 kredit

60 óra

Szeretné egy új tárggyal szélesíteni a repertoárját? Szívesen oktatna etikát? Jelentkezzen etika továbbképzésünkre, és tanítsa akkreditált tanúsítvánnyal az etika tárgyat!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár
Idő/kredit: 60/60
Azonosító: B153  
Bruttó ár:
59 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Szeretné egy új tárggyal szélesíteni a repertoárját? Szívesen oktatna etikát? Jelentkezzen etika továbbképzésünkre, és tanítsa akkreditált tanúsítvánnyal az etika tárgyat!

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

 

Etika tantárgy oktatásának elméleti háttere és módszertana – Továbbképzés középiskolai tanárok számára 60 óra, 60 kredit
A képzés akkreditációs száma: 23/222/2015

Azon gondolkodik, hogy szívesen tanítaná az etika tantárgyat? Kíváncsi arra, hogy mit és milyen módszerekkel érdemes etika címszó alatt oktatni? Keres egy akkreditált tanfolyamot, aminek elvégzésével Ön is taníthatja a tárgyat? Esetleg elvégezte már az Etika a középiskolában továbbképzésünket? Ha a kérdések valamelyikére igen a válasz, akkor jó helyen jár!

Új Etika továbbképzésünkkel megismerheti a Kerettantervben meghatározott célokat és tanegységeket, amik az etika tantárgy oktatásához elengedhetetlenek, valamint számos módszertani ötletet, tanítási technikát fedezhet fel, aminek a segítségével élménnyé válik a tanítás-tanulás folyamata Önnek, és a diákoknak egyaránt. A törvény következőképpen rendelkezik az Etika tantárgy oktatásáról a középiskolában: 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 98. § (14) b) az a) pontban meghatározott szakirányú továbbképzés hiányában legalább százhúsz órás pedagógus-továbbképzés keretében elsajátította az adott tantárgy, tantárgyi modul oktatásához szükséges elméleti és módszertani ismereteket. Ez az új, 60 órás Etika tantárgy oktatásának elméleti háttere és módszertana nevű továbbképzésünk kiegészíthető a 60 órás Etika oktatása az általános iskola felső tagozatában elnevezésű tananyagunkkal. A törvény értelmében az etika tantárgy oktatásához Önnek 120 kreditre lesz szüksége. 

A továbbképzés felépítése:
1. tanulási egység: A téma exponálása (8×45 perc)
2. tanulási egység: Korok és erkölcsök (8×45 perc)
3. tanulási egység: Tanításmódszertan (10×45 perc)
4. tanulási egység: Alapvető etika (10×45 perc)
5. tanulási egység: Egyén és közösség (12×45 perc)
6. tanulási egység: Korunk és kihívásai (12×45 perc)
A továbbképzés zárása

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 6 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére.

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

„Az ismeretátadás egyik legkorszerűbb és legkényelmesebb módja ez a fajta képzés, pénzt, időt, energiát takaríthattam meg azzal, hogy otthonomban, saját időmhöz igazodva tanulhattam.” (T.L.V., Mérk)

„Nagyon kényelmes, testre szabható,  megfizethető.” (H.T., Budapest)

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducatio.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulás-módszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

 


59 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

óra

IKT START! – hogyan kezdjük el alkalmazni az IKT eszközöket eredményesen a tanórán – továbbképzés tanítók, tanárok számára

Részletek » 24 990 Ft 12 990 Ft Jelentkezem
30 óra

Lépj tovább! Haladó IKT továbbképzés tanítók, tanárok számára – 30 óra, 30 kredit

Részletek » 28 990 Ft 18 990 Ft Jelentkezem
30 óra

IKT START! – hogyan kezdjük el alkalmazni az IKT eszközöket eredményesen a tanórán – továbbképzés tanítók, tanárok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft 18 990 Ft Jelentkezem