Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Erkölcstan oktatása az általános iskola alsó tagozatában 30 óra – 30 kredit

30 óra

Vajon mire van szüksége, ha erkölcstant szeretne alsó tagozatban tanítani? Egy akkreditált tanúsítványra, és sok-sok gyakorlati ötletre, segítségre, óratervekre. Ne keressen tovább, most megtalálta mindezt egy helyen!

Kiknek ajánljuk? Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 30/30
Azonosító: B66  
Bruttó ár:
34 900 Ft 20 940 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Vajon mire van szüksége, ha erkölcstant szeretne alsó tagozatban tanítani? Egy akkreditált tanúsítványra, és sok-sok gyakorlati ötletre, segítségre, óratervekre. Ne keressen tovább, most megtalálta mindezt egy helyen!

30 órás akkreditált távoktatásos továbbképzés
A képzés akkreditációs száma: 957/71/2013.

+ AJÁNDÉK ERKÖLCSTAN KÉZIKÖNYVVEL!

Bizonyára tudja már, hogy Ön etika tantárgyat fog-e tanítani. Amennyiben igen, és még nem jelentkezett képzésre, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen mihamarabb, hiszen csak úgy tudja a tantárgyat tanítani, ha rendelkezik a tanúsítvánnyal. Tudjuk, hogy gyakran sem energiája, sem kedve nincs a továbbképzéshez, a dolgozatok elkészítéséhez. Éppen ezért egy olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania. A továbbképzés célja, felkészíteni az általános iskola alsó tagozatában tanító pedagógusokat az erkölcstan oktatására.

A továbbképzés felépítése:
1. tanulási egység: A téma exponálása (5x 45 perc)
2. tanulási egység: Tanításmódszertan (5×45 perc)
3. tanulási egység: Erkölcstan az 1-2. évfolyam számára (10 x 45 perc)
4. tanulási egység: Erkölcstan az 3-4. évfolyam számára (10 x 45 perc)

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 4 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére.

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

“Nagyon tetszett a feldolgozás, igen sokat tanultam, rengeteg hasznos tanácsot, ötletet letöltöttem. Még arról is sikerült meggyőzni, hogy érdemes tantárgyként oktatni. Eddig úgy gondoltam, hogy felesleges, hisz minden órán, minden helyzetben egy jó pedagógus erkölcstant oktat. De most úgy látom, hogy lehetőség lesz egy-egy témában jobban elmélyülni, játékosan feldolgozni.” ( T.P.É., Ráckeresztúr) 

„Az utazás, a kötött időpontokon való részvétel rengeteg időt vett volna igénybe. Voltak olyan anyagrészek, melyiket saját tempómban, több idő ráfordításával sajátíthattam el.” (B.Sz.T., Székesfehérvár)

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducatio.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


34 900 Ft 20 940 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Digitális generációhoz igazított pedagógia-módszertani továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft 27 900 Ft Jelentkezem
30 óra

A szülőkkel való kapcsolattartás, együttnevelés innovatív formái óvodától középiskoláig-továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft 27 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Differenciálás az óvodában-továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft 19 740 Ft Jelentkezem